anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna :3 helpp my!
Am facut un pariu cu prietenul meu ca nu pot sa promovez pagina aceasta pana diseara cu 100 de likeuri si ma enerveaza ca mereu el castiga si eu fiind competitiva nu imi place asta. Stiu ca nu ar trebui sa se promoveze totusi apelez la voi. :3 Multumesc.
https://www.facebook.com/mcmaryofficial?fref=nf

10 răspunsuri:
| PapadiaMeleu a răspuns:

"competitiva"? rolling on the floor
M-am uitat si eu pe acolo, n-am ascultat. Totusi, frumos mod de a pacali lumea si de a te promova si tu. rolling on the floor
NU DATI LIKE. b-)
Sa planga. smug

| LarissaMouse a răspuns:

Serios? "Help my"? Tu mai intai mergi al scoala si invata engleza.
Corect ar fi fost help me, adica ajutati-ma. Spui help my doar in cazul in care este ceva dupa, adica help my dog, help my mother. Ajuta-mi cainele, ajuta-mi mama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LarissaMouse):

Da ar fi frumos sa merg la scoala si sa fac engleza :* Asta in cazul in care profesoara de engleza sa fie specificata in engleza nu in geogradie, istorie,, romana, franceza intelegi ce zic :* Daca am avea si profesoara de engleza sincer as invata :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PapadiaMeleu):

Competitív adj. m., pl. competitívi; f. competitívă, pl. competitíve
COMPETITÍV, -Ă, competitivi, -e, adj. 1. Susceptibil de a suporta concurența. 2. În care concurența este posibilă, unde se poate concura. –
:* M-ai facut sa bocesc sad Nu esti obligat scumpo/scumpule :* sa ma ajuti :3
Oricum pariu l-am pierdut :3 uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

| PapadiaMeleu a răspuns (pentru anonim_4396):

N-ai inteles nimic. Am zis "competitiva?" deoarece, nu stiu, dar am impresia ca esti baiat si te dai drept fata. Mai bine nu mai tastai. rolling on the floor

anonim_4396

Da :3 in data in care am pus intrebarea mi-am facut transplant mi-am pus testicule si am venit aici sa tastez :3 intelegi ce zic? smug

Persoanei careia ii faci reclama e baiat. Presupun ca tu esti si te dai drept altcineva cu pariu'. Vrei si tu ceva publicitate gratuita, nu? Du-te. rolling on the floor Vezi sa nu rupi tastatura. Te-am scuipat. :*

anonim_4396

Sau daca te-ar duce putin golul ala din cap ai putea realiza cam din ce am spus mai sus sunt prietena lui. Nu te obliga nimeni descentratule sa imi dai tu o mana de ajutor laughing + ma scuipi pe mine? Scuipa pe cine te-a facut pedepsesteo ca a facut ceva care doar respira aerul :3

Gata, draguta, calmeaza-te.

anonim_4396

Ok :3