Da. dupa numar. il identifica apoi afla unde esti cu telefonul si vin dupa tine.
cel mai bine arunca cartela sau pune-o inauntrul telefonului si suna contactele de acolo acelei persoane.
daca nu. e posibil sa nu fi facut plangere.
succes/
Nu se poate gasi.
Mia fost furat mie un telefon.Am apelat si la politie si nimic.Nu am mai dat de el. Poti sa il pastrezi linistit daca e bun.Doar atat... arunca cartela, nu are rost sa o pastrezi desi e buna.
DA.
daca suna la numar il poate gasi.si ai facut si tu o greseala caci trebuia sa-l duci la politie.deci se poate gasi.
sper ca te-am ajutat.
Il poate gasi doar daca are abonament, daca se putea gasi iti dai seama cate telefoane ar fi fost recuperate.deci nu prea.
Hot mizerabil.
Ar fi trebuit sa mergi frumos la politie, sau sa suni un numar din agenda si sa spui ca e pierdut.
Sincer mi s-a luat de oameni ca tine asa milogi incat au ajuns sa-si faca prieteni sau ca caute telefoane in clase de scoala.
Sper ca pana la urma sa fiti prinsi si sa vede-ti ce frumos e la inchisoare mizeriilor.
A trecut deja un an si mi-am schimbat telefonul, sincer mi-a fost de folos si acum merge , nu am primit nici o plangere sau ceva, in plus nu am ce sa caut la puscarie pentru ca nu l-am furat ci l-am gasit.
Apropo,nu sunt genu "Bani, telefonul sau viata " sau nustu ce tigan sau ce martalog care fura din buzunare, ce nu intelegi eu am gasit telefonul pe o strada aglomerata, l-am luat si gata ce vroiai sa fac? sa il las acolo sa il calce cineva?
anonim_4396 întreabă: