Generatia vostra e blocata daca nu poate scrie undeva ceva?
Voi ati auzit de nr de telefon, sa pui mana sa suni?
Și acolo ma are la Block
Dacă nu mai vrea să fie cu tine atunci lasă-l, nu are rost să te rogi de un băiat să vorbească cu tine.
Te intalnesti cu el, sau vorbesti cu o prietena/prieten ca sa vorbeasca cu respectiv, si iti da unblock sau nu.
Dupa parerea mea este daca nu vrea sa fie cu tine si ca ti-a dat block pentru intotdeauna, nu mai are rost sa te tii cu el.
Stai linistita, fiecare intr-o relatie, fie ea si de prietenie, da block macar o data. Cu siguranta te va debloca. Pana atunci, ii poti da mesaj pe numarul de telefon sau sa il suni, dar mai bine ii dai mesaj pe numar ca s-ar putea sa nu vrea sa te asculte acum. Daca cumva ti-a blocat si numarul, poti sa ii dai mesaj pe numarul de telefon de pe alt numar, nu al tau neaparat.
Pune o prietena sa ii scrie ca vrei sa vorbiti, sau cauta tu un prieten de al lui si spune i sa te deblocheze! Bafta
Anamaria si mie mi s-a întâmplat de foarte multe ori chestia asta și am învățat că nu merita efortul crede-mă. Adica gândește-te, când tu iubesti s-au ti.e drag cineva nu il blochezi ori ce ar zice, stai si te certi pana te impaci! Asa e cand se are interes. Sper sa fi puternica si sa mergi înainte, daca te iubeste te va debloca el singur, daca nu uita.l!