| Anamaria6384 a întrebat:

Acum o săptămâna m-am certat rău cu iubitul meu și m-a blocat, l-am căutat vreo 2 zile și a blocat toate conturile de unde i-am scris...as vrea sa dau cumva de el și nu știu cum, eu i-am greșit aruncând niște vorbe..cum as putea măcar sa ii cer iertare dacă ma are la Block?

8 răspunsuri:
| RebecaManea a răspuns:

Pune o prietena sa ii scrie ca vrei sa vorbiti, sau cauta tu un prieten de al lui si spune i sa te deblocheze! Bafta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Generatia vostra e blocata daca nu poate scrie undeva ceva?

Voi ati auzit de nr de telefon, sa pui mana sa suni?

| Anamaria6384 explică (pentru suntserios):

Și acolo ma are la Block

| Beyou799 a răspuns:

Stai linistita, fiecare intr-o relatie, fie ea si de prietenie, da block macar o data. Cu siguranta te va debloca. Pana atunci, ii poti da mesaj pe numarul de telefon sau sa il suni, dar mai bine ii dai mesaj pe numar ca s-ar putea sa nu vrea sa te asculte acum. Daca cumva ti-a blocat si numarul, poti sa ii dai mesaj pe numarul de telefon de pe alt numar, nu al tau neaparat.

| Sofer a răspuns:

Suna-l la telefon sau lasa-l in pace.

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu mai vrea să fie cu tine atunci lasă-l, nu are rost să te rogi de un băiat să vorbească cu tine.

| cristiankitzu a răspuns:

Te intalnesti cu el, sau vorbesti cu o prietena/prieten ca sa vorbeasca cu respectiv, si iti da unblock sau nu.
Dupa parerea mea este daca nu vrea sa fie cu tine si ca ti-a dat block pentru intotdeauna, nu mai are rost sa te tii cu el.

| Camelia25 a răspuns:

Anamaria si mie mi s-a întâmplat de foarte multe ori chestia asta și am învățat că nu merita efortul crede-mă. Adica gândește-te, când tu iubesti s-au ti.e drag cineva nu il blochezi ori ce ar zice, stai si te certi pana te impaci! Asa e cand se are interes. Sper sa fi puternica si sa mergi înainte, daca te iubeste te va debloca el singur, daca nu uita.l!