Eu ma plictiseam in ultimul hal la o ora si m-am trezit sa-mi scot cercelul medicinal dintr-o ureche si sa-mi dau gaura cu el, nu mi-a aparut nimic si la cum s-a incalzit urechea nici ca mai simteam vreo durere. Am avut noroc dar cand mi-am dat cu pistol mi se infectase si se umflase in ultimul hal si pana la urma l-am scos.
Sincer nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci, cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie sa vada cat de grava e treaba si daca trebuie sa renunti la el. Ai putea sa incerci sa pui comprese de 2 ori pe zi cu sare de mare si apa calduta.
Spune-mi si mie fiindca si eu am de gand sa imi dau o gaura, doare? Cum ti-o faci? Mi-e frica sa nu urlu dracu ca o nebuna
Deci iei acul, il dezinfectezi ( ce nu am facut eu ) dezinfectezi si urechea si acul ti-l impingi in ureche de la o scara la 1 la 10 pentru durere i-as da 2, nu a durut tare deloc si apoi iti dezinfectezi si cercelul care vrei sa il pui acolo si e gata... Asa am facut eu apoi restul nu stiu cum fac...
Incearca sa iti iei o crema cu vitamine de la farmacie sau magazin, si du-te la doctorul de familie si vezi ce ai.
Multumesc mult am sa merg prima oara la farmacie ca e mai aproape si vad ce ma sfatuieste