| KisaTheCute a întrebat:

Bună!
Ador să scriu. Este un lucru minunat, mai ales atunci când lucrările mele sunt apreciate.
Mai pe scurt, am început o poveste pe wattpad.com. Vă las link-ul şi vă rog să-mi spuneţi părerile voastre.
Mulţumesc mult!

http://www. wattpad.com/story/1781974-sentin%C5%A3a

12 răspunsuri:
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Tu ai scris povestea cu vampiri? Pentru ca daca da, vreau si continuarea, nu m-am convins ca ala era sfarsitul. Faci o treaba minunata. Tine-o tot asa.Si sa nu-ti pese de criticile inutile.Ci daca le primesti sa treci peste ele, pentru ca sunt oameni care cred ca e extraordinar ceea ce faci.Eu fac parte din acei oameni.Bafta in continuare:*

| DeatHPupp3t a răspuns:

Acum incep sa o citesc, iar cand o termin iti voi spune parerea mea printr-un mesaj, ok?happy

| KisaTheCute explică (pentru AiEnmaYuuki):

Da da, eu am scris-o. Care este finalul care iti apare tie?

| AiEnmaYuuki a răspuns (pentru KisaTheCute):

"Micutul beagle maro ma musca de nas" asta aparetongue

Ala e finalul celui de-al doilea capitol happy

| GabiDumitrescu a răspuns:

1. Se lasa spatiu doar dupa punctul cu care se incheie fraza, NICIODATA inainte.

2. Fie cratima, fie apostrof. In doua fraze consecutive, folosesti intii "mi-am" si dupa "mi-am" - hotaraste-te!

3. La fel cu virgulele - intotdeauna spatiu dupa, niciodata inainte.

4. Mai ai niste probleme cu folosirea inadecvata a unor timpuri verbale in aceeasi fraza, dar nu sint corector de profesie, am revenit la scrisul in romana de curind, de regula scriu in engleza, asa ca, daca vrei sa publici in romana, poate ar fi bine sa contactezi direct o editura.

5. Legat de subiect/fir narativ/originalitate - pe mine, personal, ma lasa rece.

| KisaTheCute explică (pentru GabiDumitrescu):

Multumesc pentru pareri! In legatura cu spatiile de dinainte de virgula, stiu ca nu trebuie lasate, dar e un obicei de care nu ma pot dezvata, la fel si cu cratima si apostroful. Restul, o sa incerc sa remediez thumbs up.

Dar un al treilea capitol nu estebatting eyelashes

Eeeh, va urma =]]

De-abia astept...dar fa-o repede:*

Am facut`o big grin

Fragmentul "Parca ai da citate din twilight", a fost atat de inspirat incat abia m-am putut abtine sa nu rad.Mi-a placut foarte mult capitolul. Daca mai scrii povesti as vrea sa le citesc.Bafta in continuare :*