| five973 a întrebat:

Buna all. Deci imi place de o fata de la mine din liceu. Eu sunt in clasa 9 B si ea e in 9 A. Sunt mai timid de felul meu si nu stiu cum sa intru in vorba cu ea, sta mereu cu niste fete. Si trebuie sa precizez ca nu o cunosc si nici ea nu ma cunoaste. Am vazut ca mai imi arunca priviri cand ies pe holul scolii. Si stiu ca intai trebuie devenim prieteni. Dar cand o vad ma apuca o stare de timiditate ca nu pot sa ii zic nimic laughing Ce ma sfatuiti sa fac? >> Funda.

Răspuns Câştigător
| BigG a răspuns:

Daca ajungi in friend zone poti sa ramai acolo tot restul vietii. Cheam-o la un suc sau vezi ce activitati practica in afara scolii, dar niciodata sa nu te duci cu gandul de a fi prieteni faci cea mai mare greseala.

3 răspunsuri:
| Oltean_Giulia_1998 a răspuns:

Poii... Cred ca ar trebui sa incepi sa vorbesti cu ea pe facebook, sa o cunosti... Iar dupa aceea la scoala o sa incepeti sa va salutati, sa stati impreuna in pauze, si tot asa pana o sa aveti o relatie :*

| five973 explică (pentru Oltean_Giulia_1998):

Daca as fi putut da doua funde ti-as da si tie laughing Multumesc oricum.

| MARRInna16 a răspuns:

La fete nu le place sa le ignori sau sa le faci sa astepte... eu zic sa ii atrage atentia cumva cand treci pe langa ea... salut.o sau sau spune.i ca ii draguta laughing)