| Mycutsa a întrebat:

Buna all! kiss Vreau si eu niste statusuri pentru persoane care se baga in viata mea. Va spun pe scurt povestea mea. x-( Deci am fost cu un baiat impreuna o luna, dupa care ne-am despartit din cauza la prea multe certuri. El a vrut sa ne inpacam spunandu`mi ca se va schimba si nu am acceptat... De atunci a inceput "cosmarul". x-( acum 2 saptamani a intrat pe id`ul meu si a citit o conversatie cu un baiat, in care eu ii spuneam ca il plac, ca si el ma place.love struck mi-a schimbat parola ca sa nu mai vb q acel baiat si dupa cateva zile a recunoscut. Am schimbat parola, insa acum imi intra mereu pe id.la invatat cineva sa intre fara sa stie parola.se intereseaza cf, cu cine si pe unde stau. De 2 zile nu a mai intrat pe id. Insa vrea sa stie tot ce fac, q cine umblu etc. Dati`mi cateva statusuri va rog. Dau fundita kiss

Răspuns Câştigător
| MurderousBeauty a răspuns:

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia
Fetele rele ajung unde vor ele.
• As putea sa iti zic ca imi este dor de tine dar de ce sa mint?
• Chiar As plange pentru tine...Dar imi curge rimelul`!
• M-ai avut când ai avut ocazia, eu nu te vând.te dau degeaba!
• Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, foarte putini sunteti in stare sa o pastrati langa voi
• Cine are un creier mic, o gură mare şi o parere de care nu ţine cont nimeni? TU!
• Ceea ce obtin usor nu are nici o valoare; x.
• Esti cea mai misto foca intre balene.
• Iubeam sa te ador, acum iubesc sa te omor!
• Nu pot sa`mi dau seama ce ai in cap. Pentru asta o sa ti`l sparg sa aflu!
• Nu sunt o papusa pe baza de arc. Daca vrei sa faci ceva pentru mine fa un infarct.
• Tu esti baiatul visurilor mele. Deaia si visez urat de la o vreme.

8 răspunsuri:
| djraresdj a răspuns:

S-ar putea sa ai un keylogger in pc (adica vede tot ce scrii in pc), iti recomand un anti-virus, sau in cel mai rau caz un reinstall la windows.
funda happy?

| Mycutsa explică (pentru djraresdj):

Eu vreau statusuri, nu metode de`a nu mai citi ce scriu in pc.Merci oriqm

| MurderousBeauty a răspuns (pentru Mycutsa):

Eu ti.am dat statusuri...

| Mycutsa explică (pentru MurderousBeauty):

Dap, am vazut. Merci :* Daca nu mai primesc altele, adica ceva care sa imi placa mai mult iti dau fundita. :*

| syel a răspuns:

Mda, ce bine ca iti inteleg the problam. Sper sa fie de ajutor statusurile astea:
"Ce-ai avut si ce-ai pierdut, te-a durut in cot, iar acum ma cauti sa-mi spui ca ma vrei inapoi. Eu am rabdat, dar te rog, nu te mai baga in viata mea"
Cine cotrobaie in viata cuiva, sa stie clar ca o sa aiba de a face cu mine. Sunt satula de toate tampenile cuiva care nu stie decat sa'mi caute pana si in mesajele private."
Uite cea mai potrivita: " Te iubesc, te plac, te urasc, du-te dracu de tampit si nu mai cauta prin massul meu"
"Ti-ai mancat omenia cu mine, omule! Mi-ai facut viata imposibila si dupa ce te-am parasit, di acum mai vrei sa-mi controlezi viata? Hai mai lasa vrajeala si da-mi pace ca am obosit"

| Mycutsa explică (pentru syel):

Uh meritai funda, dar am vazut ca nu a mai raspuns nimeni si am dat`o...sad Imi plac ffff mult status si iti multumesc mult:*:*:*

| MurderousBeauty a răspuns:

MSSS! am fundaaaaaaa! mersi, mersi, mersi, MERSIIII!

| Anaalex520 a răspuns:

Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.

Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"

"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html