| meryy11 a întrebat:

Buna happy Am 12 ani (clasa a 6-a)si saptamana asta mi-am petrecut-o cu o prietena buna la mare si frati ei si parinti nostri si alti prieteni de la scoala in fine mie imi place de fratele prietenei mele el e in clasa la mine si ea e cu un an mai mare decat mine si in apa ghici ce...el(Andrei) tot incerca sa ne bage in seama ca sa zic asa ne stropea cu apa etc.dar dintr-o data eu m-am scufundat in apa si in fine eu am iesit la suprafata dar stiti cum e la mare nu vezi nimic pe sub apa si daca el sa ciocnit de mine iar dupa nu stiu cum sa zic am dat nas in nas deasupra la 2 cm distanta apoi ne-am uitat unul la altul si ne-a bufnit rasul in fine cred ca si el ma place /... sfaturi please?//P.S nu vreau sa am o relatie sau ceva la varsta asta

Răspuns Câştigător
| bbu2eugen a răspuns:

Lasa l in pace

4 răspunsuri:
| marin81 a răspuns:

La vartsta asta eu zic sa iti vezi de alte probleme/ Timp de relatii serioase(sau neserioase ai) Eu zic sa iti vezi in continuare de scoala si copilarie/ Multa bafta

| baf a răspuns:

Pai si daca nu vrei sa ai o relatie..la ce sfaturi te referi?

| Mirica_Bogdan_1968 a răspuns:

Eu zic sa ai spui in fata ca al placi. Am avut un caz in care o fata prietena cu mine il placea pe un baiat la invitat la ea si nu s-a intamplat nimic a doua zii fata sia loat inima in dinti si i-a spus baiatului ca il place si baiatul a spus ca si el o place si daca vrea sa fie cu ea

| meryy11 explică (pentru Mirica_Bogdan_1968):

M-a intrebat odata si i-am spus nu dar.....iti dai seama ca da dar cati ani aveau totusi