| delfina69 a întrebat:

Buna,am 12 ani, iar peste doua luni si ceva voi face 13 si imi place de un baiat de 14 ani si mai e o problema el este din bucuresti,iar eu din giurgiu si vreau sa.i spun ca.l plac, dar nu stiu cum si pana acum nu am avut nici primul sarut.......am nevoie de niste sfaturi

Răspuns Câştigător
| DannySh a răspuns:

Salut! Deci pot sa iti spun ca sunteti inca prea mici pentru o relatie serioasa, l-ai intilnit in realitate? daca da, fa-l sa inteleaga, dar nici de cum nu-i scrie tu prima, fii mai mindra, mai lasa-l sa te cucereascawinking

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pai unde l-ai vazut? v-ati intalnit in realitate? sau doar in mediul virtual? Lasa-i un mesaj, in care sa-i explici sentimentele tale fata de el.

| T0T a răspuns:

Sunteti prea mici...Nu va iesi nimic mai mult decat o simpla relatie online care nu va avea nici un folos.

| delfina69 explică:

M.am intalnit cu el saptamana trecuta intr.o vacanta la munte, a fost super cu el, cand am ajuns acasa mi.a trimis mesaj si mi-a spus ca nu va uita niciodata zilele petrecute acolo

| delfina69 explică (pentru T0T):

Sa.ti explic mai bine......prima oara l.am cunoscut prin prietenii parintilor mei, baiatul despre care iti vorbesc este nepotul prietenilor parintilor mei si ne.am mai intalnit si la ei acasa nu numai la munte ......infine ce conteaza este ca nu stiu daca ma place si nu prea as crede ca ma place

| T0T a răspuns (pentru delfina69):

Oh...Inteleg. Cred ca te place. Dar o sa va mai revedeti? Daca crezi ca e posibil...Eu va urez bafta.

| delfina69 explică (pentru T0T):

Da o sa ne mai revedem......mersi