''Prietena ta'' nu vrea decat atentie Probabil e complexata de defectele pe care le-ai zis si tu...dar totusi nu pot sa cred ca poate fi atat de stupida Doar un copil de 5-6 ani inventeaza asa ceva si oricum, stai linistita, ca nu poate prosti pe nimeni Pur si simplu evita persoanele care se cred ceea ce nu sunt Crede-ma, o sa ai parte de destule... Oricum, ea se face de ras singura, pur si simplu las-o in pace.O sa vezi ca atunci cand nu o sa mai aibe niciun prieten o sa se intoarca la tine si probabil asta va fi o lectie importanta pentru ea
Copilării... Nu mi se pare un motiv întemeiat de ceartă. Mai bine v-ați împăca.
Explica-i ca nu are de ce sa minta in fata voastra, a grupului vostru sau ce sunteti voi. Normal ar fi sa ii explici cu calm tot. Si daca tot continua cu ironiile cel mai bine ar fi sa te indepartezi de ea. E cu totul aiurea ce spune ea! Sper ca te-am ajutat. Fundita?
M-am amuzat foarte tare cand am citit! S-a uitat saraca la prea multe desene sau a ascultat prea multe melodii ale lui Justin Biber! Las-o ca-i trece!
E clar ca prietena ta e doar o fetita visatoare. Spune-i sa ti-l de a la telefon pe Bieber sau o alta vedeta ca sa terminati odata cu faza asta.