Si eu am fost in situatia ta tot cu o tableta, m-am straduit cat am putut de mult sa strang bani in felul urmator: am fost la un targ de chestii vechi si le-am vandut, m-am angajat la avon si ce primeam vindeam, apoi si pe internet am vandut o groaza de chestii nefolositoare pentru mine, faceam servicii oamenilor gen: sa va ajut cu bagajele? plimbam cainii vecinilor si am strans aproximativ 10 milioane intr-o luna cu toate astea, si restul am mai economisit din ce imi dadeau parintii sper sa iti fie de folos macar ceva din ce am scris
Poti incerca sa faci pe dadaca pe la tine prin cartier..de regula se castiga binisor...
Eu nu te inteleg, de ce iti trebuie tie tableta daca ai deja pc? E doar un moft, crede-ma ca o sa te plictisesti dupa 2 saptamani.Cel mai bine stai pe PC, merge mult mai bine decat o tableta si chestia cea mai importanta e ca il ai deja. Daca totusi faci rost de 22 de milioane poti sa-ti iei haine, mancare orice dar nu o tableta care se poate strica imediat si nu te ajuta cu nimic.
Stiu ca e greu, dar scoala e de 10 ori mai importanta, peste 5 ani o termini, nu ai rabdare 5 ani?
Si eu sunt in aceiasi situatie, doar ca locuiesc la tara si nu prea am asa vecini "darnici".
Am strans 2 milioane pana acum [in 3 luni] eu zic ca nu are rost sa mai incerc [eu, tu continua].
Ai putea de asemenea sa strangi tu jumatate sau 3/4 din bani si sa zici parintilor sa iti faca cadou de ziua ta/pasti/craciun [vezi tu] restul din bani:*.
Mult success cu stransul banilor!
Am o metoda si te va ajuta si pe tine, pune cate 50 de bani pe zi si in trei saptamani o sa ai 105 lei...