| deea31 a întrebat:

Am 13 ani,imi doresc foarte mult o tableta si as vrea sa-mi ziceti niste modalitati de a strange si a castiga banii! Dau funda! Nu acept modalitatile gen furat, cersit!

11 răspunsuri:
| amdr001 a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta tot cu o tableta, m-am straduit cat am putut de mult sa strang bani in felul urmator: am fost la un targ de chestii vechi si le-am vandut, m-am angajat la avon si ce primeam vindeam, apoi si pe internet am vandut o groaza de chestii nefolositoare pentru mine, faceam servicii oamenilor gen: sa va ajut cu bagajele? plimbam cainii vecinilor si am strans aproximativ 10 milioane intr-o luna cu toate astea, si restul am mai economisit din ce imi dadeau parintii big grin sper sa iti fie de folos macar ceva din ce am scris

| subfocus a răspuns:

Vrei 30 de milioane la 13 ani?
cam greu

| deea31 explică (pentru subfocus):

De fapt nu cea mai scumpa o vreau, nici cea mai ieftina, nici cea mai scump, vreau Ipad care costa 22 de milioane, am cerut moda; itati de a strange bani, atata tot

| MissDyDee a răspuns:

Poti incerca sa faci pe dadaca pe la tine prin cartier..de regula se castiga binisorhappy...

| Thunderstruck a răspuns:

Eu nu te inteleg, de ce iti trebuie tie tableta daca ai deja pc? E doar un moft, crede-ma ca o sa te plictisesti dupa 2 saptamani.Cel mai bine stai pe PC, merge mult mai bine decat o tableta si chestia cea mai importanta e ca il ai deja. Daca totusi faci rost de 22 de milioane poti sa-ti iei haine, mancare orice dar nu o tableta care se poate strica imediat si nu te ajuta cu nimic.

| taviyamato2 a răspuns:

Stiu ca e greu, dar scoala e de 10 ori mai importanta, peste 5 ani o termini, nu ai rabdare 5 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatie, doar ca locuiesc la tara si nu prea am asa vecini "darnici".sad
Am strans 2 milioane pana acum [in 3 luni] eu zic ca nu are rost sa mai incerc [eu, tu continua]sad.
Ai putea de asemenea sa strangi tu jumatate sau 3/4 din bani si sa zici parintilor sa iti faca cadou de ziua ta/pasti/craciun [vezi tu] restul din bani:*.
Mult success cu stransul banilorwinking!

| deea31 explică (pentru taviyamato2):

E cam greu, im doresc de foarte mult timp

| deea31 explică (pentru amdr001):

La Avon as vrea si eu, dar mama nu ma lasa nu e de acord sa vind machiaje si din astea!

| deea31 explică (pentru anonim_4396):

Am o metoda si te va ajuta si pe tine, pune cate 50 de bani pe zi si in trei saptamani o sa ai 105 lei...kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru deea31):

Multumesc mult :*