| dollcemariee a întrebat:

Buna!am 13 ani si sunt la scoala-n portugalia,nu am note prea bune din simplul motiv ca nu vorbesc bine limba.colegi nu prea ma suporta pentru ca am o colega de origina bulgara care tot spune tot felul de aberati despre romani.se crede mare si se ia mereu de mine si de prietena mea care la randul ei este de origina chineza.ma jignesc si se poata foarte urat cu mine.prieteni(portughezi)imi spun sa nu-i bag in seama sa-i ignor spun ca sunt prosti crescuti si needucati.dar nu pot sa ma prefac ca nu-mi pasa pentru ca chiar daca nu le fac nimic se tot ia de mine.eu sunt o persoana mai putin comunicativa cu persoane care nu ma plac de aceea nu prea comunic sau particip la activitati desfasurate la scoala impreuna cu ei(colegi)...va rog ajutati-ma.spuneti-mi ce pot face sa fie totul bine si sa nu se mai ia de mine.multumesc anticipar

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Spune incidentul neplacut la dirigul tau sa se ocupe de smechera aia care se crede mare smechera.

5 răspunsuri:
| Bogdan9630 a răspuns:

Poti rezolva chiar tu asta demonstrandu-le ca nu esti asa cum cred ei daca nu poti sa ii convingi eu nu stiu alta cale spune-le parintilor nu stiu nu mai am habarbig grin

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! Roaga-i pe parintii tai sa vorbeasca cu diriginta sau vorbeste chiar tu cu dumneai. Da, poate unora li se pare stupid sa ceara sfatul unui adult dar sa stii ca doar asa te vor lasa in pace. Nu-i nici-o rusine sa cer ajutorul unui om adult. Bafta happy.

| dollcemariee explică (pentru mgtow):

Diriga nu se baga decat daca ii spune vreau-un profesor ceva.dar asa nu o intereseaza!

| dollcemariee explică (pentru Bogdan9630):

Da am sa incerc...

| dollcemariee explică (pentru stefaniacristina77):

Am sa vb...mersi