| Vanessa14 a întrebat:

am 14 ani.De jumătate de an merg la teatru, acolo, sunt si persoane ce au un handicap, sindrom down sau autism, etc.Peste o saptamana, trebuie să facem scena, dar acum simt că nu mai vreau, si vreau sa ma dau bătută, pentru ca cei de acolo, se prostesc, si ii inteleg, ca is bolnavi, dar imi e frica sa nu se rada lumea de mine.Si de ceva vreme, nu mai am incredere in mine deloc, inclusiv când merg pe strada ma simt înconjurată de haterii, și dacă cineva se rade, nu stiu eu pe ce motiv, imi e frica ca se rad de mine, ca am ceva pe gura sau in par...Si doar vreau sa ma ascund intr-un colț și să stau acolo.

5 răspunsuri:
| cevdet a răspuns:

Vanessa puiule, lasa rasul si mai pune mana pe gramatica. Oamenii nu "se rid" de cineva ci "rid". Daca nu inveti sa te exprimi corect, vom ride noi, aici, de tine.

| AlessandraAle5 a răspuns:

Buna. haide sa vorbim pe privat, umbla te rog setări cont "Vreau să primesc mesaje de la" si selectează "Toți membrii TPU".

| Vanessa14 explică (pentru cevdet):

Nu am nevoi de romana, stau in Germania de 3 ani

| cevdet a răspuns (pentru Vanessa14):

Si atunci de ce scrii aici? Du-te pe site-urile germane.
Uita ca esti romanca, renunta la cetatenie daca nu ai nevoie de limba romana si gramatica ei.

| icewolf a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie cu tine vane si mie mi se intampla suntem de aceeasi varsta si acum ne pasa mult mai mult de ce crede lumea despre noi si unii copii ca noi sunt mai,, confuzi,, si nu stiu cand e rade de ei... eu cum am mai spus ma aflu in aceeasi situatie dar incerc sa fiu atent la discutii si cand nu stiu sigur daca cineva rade de mine il intreb care a fost gluma. Si nu-ti fie frica ca va zice ca tu esti gluma daca zice asta, taci, asculti si nu zici nimic si te poti gabdi cat de idiot e cel copil