Şi tu îţi faci probleme pentru că nu te lasă să ai iubit până în clasa a 9-a?
Ce să mai zic eu, părinții mi-au spus clar că nu am voie să am prieten până când nu am 18 ani.
Ei bine, se pare că situația s-a agravat, iar acum sunt nesociabilă, retrasă, fără prieteni/ amici.
La 14 ani, nu prea ai nevoie de iubiți, învață pentru a intra la un liceu bun şi apoi distrează-te (cu prietenii).
Iar acum revenind la problema ta.
Eu ţi-aş sugera să nu-i ascunzi mamei tale de relația ta cu tipul respectiv, pentru că minciuna are picioare scurte. Şi oricum va afla cândva.
Nu e o idee buna spune-i q iesi q baiatul ala si sunteti doar amici, cel mai bine, dupa se complica prea tare
Ai putea sa ii explici cum sta treaba... daca tu chiar te simti apropiata de baiatul respectiv mama ta ar trebui sa te inteleaga si sa te sustina.
Lasa prostiile si pune burta pe carte. Lasa "gagicii" ca ai timp si mai tarziu. Nu esti nici la liceu si iti arde de prostii.
Poate asta crezi tu.Ma rog...parerea ta. Oricum nu sunt de acord cu afirmatia ta.Stii,intr-o relatie nu se rezuma totul la sex si atat.E vorba de sentimente pentru persoana iubita.Dar nah nu toti stiu ce-s alea
FataCuOchiiCaprui întreabă: