| MaraMarutza a întrebat:

am 14 ani si acum 2 saptamani o prietena a avut varicela.eu am stat cu ea pentru ca tata a zis ca eu am avut cand eram mica dar de fapt nu am avut si acum am si eu.sambata ma cam manca pielea si seara am vazut ca am bubite.mam dat cu pasta alba mentolata facut cu un praf si cu apa ramasa de la ea. dimineata mi-am dato jos pentru ca urma sa ma duc la doctor dar cand incercam sa o dau jos de pe fata am cam rupt cateva bubite.doctorul a spus sa nu ma duc la scoala si sa ma dau cu acea pasta in continuare. duminica ma inebunit mancarima noaptea nici nu am putut sa dorm iar luni din nou ma manca foarte tare.prietena de la are am luat a zis sa nu ma scarpin doar a apas pe cele care ma manca si sa masez in jurul lor.asa am facut dar usor usor am inceput sa ma scarpin, dar nu foarte tare. ori le mai masez ori le scarpin.azi este joi si vad ca se rasersc dar foart greu.intrebarea mea este daca imi vor ramane semne acolo unde am scarpinat si acolo unde le-am upt si daca mai pot face ceva? alea rupte nu s-a vindecat inca eu le-am dat in continuare cu acea pasta mentolata care usuca si le-am mai dat si cu o alifie care vindeca orice rana a pielii. dau funda pentru cel mai folositor raspuns!

5 răspunsuri:
| dianaandreea1960 a răspuns:

Da vor ramne dar cu timpul vor disparea.stai linistita:*

| D1vina a răspuns:

Ho ho stai linistita si eu am avut asa ceva su nu am murit bine eu am 10 ani si am facut la 9 ani secretul de a scapa de ele fara a le mai rupe a le mai ungea cu chesti para chesti uite secretul daca ai o curea un cordon rosu punetil in jurul taliei si incep usor usor sa dipara si eu am foarte putine semne de la alea sunt singura din clasa care nu prea am semne pentru ca am folosit cordonul rosu incearca este foarte bine asa si mai iti spun un secret daca vrei sa nu te mai scarpini dati cu otet pe bube cu o de aia de uresci si nu te mai scarpini(te mananca ) e cel mai bun medicamettt darr ATENTIE! nu te spala cu varicele ca atfel iti aparr o droaie de bubite. Cu placere ca-ti am fost de ajutor.

| D1vina a răspuns:

Plz fundita n-am nici una de multi ani.

| MaraMarutza explică:

Pai azi (dumibica)dupa o saptamana m-am spalat inainte sa ma spal aveam vreo 70 de bubite(vineri aveam 300) acum cam tot atatea sunt si ma ustura si sunt mai rosii am facut rau ca m-am spalat? ce se va intampla? a si am si rupt cateva.

| D1vina a răspuns (pentru MaraMarutza):

Da foarteeeeeeeee rau vindecate cat mai repede altfel vei avea mancarii si rosieta pentru todeauna.