| mya2o1o a întrebat:

Am 14 ani si am mare nevoie de un sfat si nu stiu la cine sa mai apelez sa ma ajute. Tocmai m-am despartit marti 17.01.2012 de un baiat de 17 ani si nici macar o zi nu a trecut si deja are pe alta! Prietenii mei incearca sa ma linisteasca spunandu-mi ca el e un mare handicapat si nu ma merita, dar ei nu inteleg ca eu inca il iubesc din tot sufletul! Nu mai stiu ce sa fac! Ma trezesc noptile brusc amintindu-mi de clipele frumoase alaturi de el si incep sa plang neincetat apoi adorm la fel de brusc ca si un copil mic care are cosmaruri! Nu mai mananc de cateva zile si deja am cazut de doua ori pe strada si acum sunt internat in spital. Credeti-ma ca sentimental sunt toatal terminata! Am ganduri de sinucidere, dar prietenii si familia ma mai tin cat de cat in viata. Ce sa fac? P. S.: Cei care vreti sa ma luati la misto, mai bine duceti-va sa dormiti! Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| apolliony a răspuns:

Sincer, ai 14 ani. E doar un baiat, o sa mai fie multi altii...chiar crezi ca merita sa te sacrifici atat si sa nu mananci doar din cauza lui? Si mai ales ca te gandesti deja la sinucidere. Serios.nu vreau sa fiu nesimtita sau ceva, dar.e doar un baiat, si cum ziceam, ai 14 ani, mai ai mult de experimentat si iti zic asta pentru ca te inteleg perfect, si eu eram total distrusa cand m-am despartit de prietenul meu, dar cu timpul mi-am dat seama ca nu merita si am trecut peste faza aia. Da, probabil inca o sa iti mai placa ceva ceva de el dar.trebuie sa treci peste... sper ca o sa fi ok si fericita, chiar n-ai de ce sa te pedepsesti pe tine pentru asa ceva.things like that happen, head up high honey!happy Succes.
Siii.inca ceva. E primul?

1 răspuns:
| mya2o1o explică (pentru apolliony):

Nu. Nu e primul. E cam al 10-celea! Dar crede-ma ca ma doare prea tare despartirea mea de el, dar in comparatie cu un baiat cu care am stat 3 ani, el are ceva care regret foarte mult ca am pierdut. Am fost eu proasta sa ma cert cu e! Acum ceea ce ma doare cel mai rau e faptul ca nu a trecut nici macar o zi dupa si el deja are pe alta. Cand eram impreuna imi spunea ca daca ne vom despartii vreodata, el nu va mai fi cu nici o fata pentru ca el ma iubeste prea mult ca sa fie cu alta prea curand. Ma doare faptul ca a spus ca ma iubeste dar acum imi dau seama ca m-a mintit mereu cu chestia asta crying