| mariaalexandraalat61429 a întrebat:

Bună! Am 14 ani și e prima oară în viata mea când vreau sa fac un jurnal.Ce pot face în el, ce pot scrie? Ma poate ajuta cineva?

8 răspunsuri:
| stephc a răspuns:

Poti scrie intamplari din viata ta de zi cu zi de exemplu

| dullcat a răspuns:

Buna.Poti scrie ce vrei (aspiratii, dorinte, intamplari amuzante, ganduri de peste zi etc) sau poti chiar desena si lipi flori sau taia si lipi din reviste diverse imagini care iti plac etc.Cam asa procedam cand am primit si eu primul jurnal la 12 ani.Have fun!

| veveritaciuciu a răspuns:

E foarte ușor. Incepi prin a scrie o introducere frumoasa despre tine, apoi continui sa povestești zilnic, daca vrei, ceea ce ți s-a întâmplat, problemele întâmpinate, pe cine placi/urăști. Îți poți face și calendare sau tabele...e super jurnalul că poți să faci ce vrei în el laughing E ca un fel de terapeut.
NU UITA sa notezi data mereu! După mai mulți ani, când vei citi, să știi ce an era și toate cele. Baftă!

| mariaalexandraalat61429 explică (pentru stephc):

Mersi pentru răspuns!winking

| mariaalexandraalat61429 explică (pentru dullcat):

Mersi de idee!winking

| mariaalexandraalat61429 explică (pentru veveritaciuciu):

Mersi de sfaturi!winking

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu exista o regula, scrii ce și cum dorești tu.
Despre : ce ai făcut într-o zi, la ce îți dorești să faci pe viitor, la alte secrete, etc.
Gândește-te ca ai discuta cu cel / cea mai buna prietena ( care bineînțeles ar trebui sa fi tu, căci tu te cunoști cel mai bine) este o metoda bună și de terapie sa îți scrii gândurile libere pe o foaie.
În plus poți decorda, desena, exprima tot ce dorești, mult succes!
Și nu uita: tine totul secret de ochii curioșilor.