| IncaOAnonima a întrebat:

Am 14 ani si imi place mult de un baiat (sau asa cred, sentimentul e ciudat). Eu m-am mutat la 20 km de unde sta el, dar vin in vacante, weekend-uri si cand pot (pentru ca acolo mai am treaba la fosta casa, etc). De la inceputul verii eu vorbesc cu el prin SMS, ne intalnim cu prietenii, pe scurt suntem ca doi frati. Insa, de fiecare data cand mai sunt fete pe langa noi parca nici nu ma mai baga in seama si dupa aceea aud de la altii ce el zice ca EU nu il bag in seama si ca nu vreau sa vorbesc cu el! Ceea ce ma enerveaza foarte tare!
Inca o chestie ciudata la el: se da la toate fetele (dar nu recunoaste asta) si inca nu a avut o prietena...dar toate il plac!laughing

Acum cateva zile, o prietena a vorbit cu el si mi-a aratat toata conversatia, Iar el zicea: ca era cat pe ce sa se puna cu mine, dar a intervenit motivul distantei, si ca acum eu nici nu vreau sa mai aud de asta! Cand am vazut imi venea sa mor! Mereu zice ca eu nu il plac, desi stie ca il plac f mult!

Ce as putea face sa fim buni prieteni (sau mai mult)? Sa nu ne mai certam si motive prostesti si sa nu mai spuna ca il nu plac... E complicat, but help me! puppy dog eyes

6 răspunsuri:
| AllePunct a răspuns:

Heeii:*
Pai e cam complicat, ar trebui sa vorbesti tu cu el, sa ii explici ca tu il placi si sa il intrebi daca si el te place, adica nu cred ca are cum sa te refuze pentru ca ai zis ca vroia sa va combinati big grin. Incearca sa vorbesti cu el, comunicarea e cea mai importanta, daca va ascundeti unul de altul si nu vorbiti o sa iasa un nimic.
Singura problema este ca tu te-ai mutat, dar nu cred ca o sa fie o problema din moment ce ai zis ca vii destul de des la casa cea veche.
Ti-am zis, singurul lucru pe care poti sa il faci este sa vorbesti cu el si sa il convingi ca tii la el si ca faptul ca te-ai mutat nu este o problema pentru ca vi des pe acolo.
Sincer eu niciodata nu am crezut in relatiile la distanta. Dar nu stiu, poate ca tie iti surade norocul:*
Sper ca te-am ajutat, sa ma tii la curent cu delatiibig grin
Te pup si ai grija de tine.
Funda?batting eyelashes

| moneantonella a răspuns:

Sall din moment ce sa da la toate fetele de fata cu tine poate vrea sa te faca un pic geloasa ca sa conversezi mai mult cu el da-i o intalnire in particular la un fil de dragoste si vezi cum actioneaza daca se aprprie inseamna ca te place si va fi ceva daca e distant nu va fi nimic! la mine a functionat sper ca te-am ajutat!

| lor3nutza a răspuns:

De fapt sa stii ca sunt 26 de km pana la sb laughing))

| IncaOAnonima explică (pentru lor3nutza):

20-26km... Mare diferenta laughing

| lor3nutza a răspuns:

Stii ce zic eu da-l draq de unitate de masura pentru nesimtire ce ii el stii prea bine ca respira degeaba sau doar ca sa ii enerveze pe ceilalti gaseste in sb unu bun si pune-te cu el nu il mai astepta pe asta ca nu are rost...app te-ai uitat pe fb la ce am zis? smug

| lor3nutza a răspuns (pentru moneantonella):

Poi da ca ei in loc sa mearga singuri la un film de dragsote s-au dus cu toata gasca la The hobbit