Heeii:*
Pai e cam complicat, ar trebui sa vorbesti tu cu el, sa ii explici ca tu il placi si sa il intrebi daca si el te place, adica nu cred ca are cum sa te refuze pentru ca ai zis ca vroia sa va combinati . Incearca sa vorbesti cu el, comunicarea e cea mai importanta, daca va ascundeti unul de altul si nu vorbiti o sa iasa un nimic.
Singura problema este ca tu te-ai mutat, dar nu cred ca o sa fie o problema din moment ce ai zis ca vii destul de des la casa cea veche.
Ti-am zis, singurul lucru pe care poti sa il faci este sa vorbesti cu el si sa il convingi ca tii la el si ca faptul ca te-ai mutat nu este o problema pentru ca vi des pe acolo.
Sincer eu niciodata nu am crezut in relatiile la distanta. Dar nu stiu, poate ca tie iti surade norocul:*
Sper ca te-am ajutat, sa ma tii la curent cu delatii
Te pup si ai grija de tine.
Funda?
Sall din moment ce sa da la toate fetele de fata cu tine poate vrea sa te faca un pic geloasa ca sa conversezi mai mult cu el da-i o intalnire in particular la un fil de dragoste si vezi cum actioneaza daca se aprprie inseamna ca te place si va fi ceva daca e distant nu va fi nimic! la mine a functionat sper ca te-am ajutat!
Stii ce zic eu da-l draq de unitate de masura pentru nesimtire ce ii el stii prea bine ca respira degeaba sau doar ca sa ii enerveze pe ceilalti gaseste in sb unu bun si pune-te cu el nu il mai astepta pe asta ca nu are rost...app te-ai uitat pe fb la ce am zis?
Poi da ca ei in loc sa mearga singuri la un film de dragsote s-au dus cu toata gasca la The hobbit