Daca esti grabita poti sa iei doar o decizie... spune-i in fata sentimentele tale pentru el nu iti fie rusine. spune-i scurt IMI PLACI si vezi ce spune 90% te va saruta...Te Pup:*
Pai...in primul rand incearca sa te apropii de el sa te interesezi ce hobiuri are ce ii place sa faca in timpul liber cere id mess si incearca sa porti o conversatie mai personala. Oricum cand vb cu cineva totul vine de la sine doar uita de emotii dar orice ar fi NU IL INTREBA TU PRIMA va crede ca esti prea disperata dupa el Te pup:* succes funda?
Daca e in aceiasi clasa cu tine te poti apropia incet de el, sa deveniti prieteni buni si sa afli daca te place
Am id de mess îi cunosc si hobiurile stiu absolut tot despre el iar daca nu vorbesc cu el nu se baga in discuti, asa singur... offf! Mai astept sugestii.
Faza e ca peste 3 luni ne vom desparti iar fiecare dintre noi va merge la un liceu diferit, si vreau ca sa fiu cu el inainte sa ne despartim de gimnaziu.Si suntem destul de buni prieteni doar ca nu stiu daca vrea sa fim impreuna
Sincer chiar as vrea sa se intample asta.Dar as avea curaj sa-i spun doar printr-un sms nu vreau sa ii zic de fata cu colegi sau prietenii lui.
Cheamal si tu dupa ore printr-un mesaj o sa fie prea...sa zicem ca trimiti mesajul na a doua zi ce o sa faca Cheamal dupa ore intr-un loc si spune-i ca si sentimente pentru el...
CelCareRamaneInUrma întreabă: