anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani si marimea penisului meu este de 15 cm, credeti ca ar trebui sa fac ceva? credeti ca ar trebui sa fac o marire de penis

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Daa! O marire de penis urgent la baiatu`! rolling on the floor
Tragem de el si il facem de 50rolling on the floorrolling on the floor

| elena a răspuns:

Ce-ti trebuie marire de penis, ai doar 14 ani, cu timpul te vei maturiza si tu si penisul, ai incredere in spusele mele, fa lucruri mai interesante decat sa-ti masori penisul... apropos vreau sa fiu rea, nu te supara...la cei 15 cm lungime a penisului ai numarat cate fire de par ti-au crescut langa acesta? Hai, sa cresti mare...

nony
| nony a răspuns:

Da. ii cosi in cap un deget.
Dar la o prelungire a neuronilor te-ai gandit? thinking

| cioko19 a răspuns:

Urgent!:O
15 cm? pai ce vrei sa faci cu aia 15 cm? macar 40 mai straight face
Sa-ti raspund la intrebare si sa las glumele la oparte. stai linistit.inca de dezvolti, ai 14 ani!

| Zâmbărici a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floormarire de penis la 14 anirolling on the floorrolling on the floorrolling on the floormoama da suna interesantrolling on the floorrolling on the floorps:dupa ce iti faci marirea aia despre care vorbesti sa ma cautirolling on the floorlaughinglaughingwinkingwinkingwinkingwinkingrolling on the floorpoate iese cevarolling on the floor

| mariutza a răspuns:

Nu nu trebuie sa faci nici o marime de penis...ai timp sa cresti ai doar 14 ani...pe tine la varsta de 14 ani,, chestia asta te preocupa?:O

| VladRO a răspuns:

Intrebarea ta dauneaza grav sanatatii tale si a rabdarii noastre

| metonst54 a răspuns:

Esti prost ca o piatra

| ionnik a răspuns:

rolling on the floor ai probleme la cap copilule? si daca are 15 care e problema? cine te place te place si cu ea de 15 laughing e aiurea

| rebelutza4u a răspuns:

Te mai dezvolti ai doar 14 ani... Ce vreti mai oamneni asa is in ziua de azi daca la 14 ani se gandeste k o "are mica"...pe viitor la 14 ani alti o sa aiba copii. laughing

| 1968 a răspuns:

Intrebarea ta dauneaza grav sanatatii tale, atentie...

| MisterSteeck a răspuns:

Tie iti trebuie o marire de neuroni! De creier...Si de penis k e cam mic.laughing.whistling

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol. cea mai stupida intrebare cu putinta...ai doar 14 ani! in caz ca nu stiai media la nivel global e de 15 cm...cred ca tu ai si ceva neouroni lipsa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce marire de pe penis mai vrei ma? zicii k ai 14 ani si are 15 cm? auuu ce dotat veii fi la 18 ani k el mai creste, asa cum la fete le cresc sanii asa si la voi baietii, considera-te norocos sotu meu o are de 16 cm

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, in felul acesta iti va creste iq-ul la un nivel demn de 15 cm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 14 ani si am 6 cm in penis ce sa ma fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Anonim.Ala cu penisu` de 6 cm
Eu zic sa isi mai taie asta din mamutu` lui din pantaloni de 34 de cm si sa-ti mai dea si tie ca sa faceti un act caritabil
;]]
Voi nu constientiza`ti ce ziceti ma jur.straight face

| annita2009 a răspuns:

Lool, ce faza!

| RaduGeorge_8876 a răspuns:

Am 15 ani si n-am penis :-s laughing si sunt si baiat, eu ar trebui sa ma plang, nu tu laughing [just kiddin']

| Florinel222 a răspuns:

Si eu am o putzulica mica dar nu ma plang eu vorbesc si cu parintii si le zic ca ma joc cu ea si nu zic nimic! odata mi-am sos putzulica afara si m-am jucat cu ea fata de parintii mei si mi-a zis numa sa nu exagerez ca nu ii bine, da in rest o zis ca pot sa ma joc cu ea! si imi place sa ma joc cu putzulica