Ce-ti trebuie marire de penis, ai doar 14 ani, cu timpul te vei maturiza si tu si penisul, ai incredere in spusele mele, fa lucruri mai interesante decat sa-ti masori penisul... apropos vreau sa fiu rea, nu te supara...la cei 15 cm lungime a penisului ai numarat cate fire de par ti-au crescut langa acesta? Hai, sa cresti mare...
Urgent!:O
15 cm? pai ce vrei sa faci cu aia 15 cm? macar 40 mai
Sa-ti raspund la intrebare si sa las glumele la oparte. stai linistit.inca de dezvolti, ai 14 ani!
marire de penis la 14 animoama da suna interesantps:dupa ce iti faci marirea aia despre care vorbesti sa ma cautipoate iese ceva
Nu nu trebuie sa faci nici o marime de penis...ai timp sa cresti ai doar 14 ani...pe tine la varsta de 14 ani,, chestia asta te preocupa?:O
ai probleme la cap copilule? si daca are 15 care e problema? cine te place te place si cu ea de 15 e aiurea
Te mai dezvolti ai doar 14 ani... Ce vreti mai oamneni asa is in ziua de azi daca la 14 ani se gandeste k o "are mica"...pe viitor la 14 ani alti o sa aiba copii.
Tie iti trebuie o marire de neuroni! De creier...Si de penis k e cam mic..
Am 15 ani si n-am penis :-s si sunt si baiat, eu ar trebui sa ma plang, nu tu [just kiddin']
Si eu am o putzulica mica dar nu ma plang eu vorbesc si cu parintii si le zic ca ma joc cu ea si nu zic nimic! odata mi-am sos putzulica afara si m-am jucat cu ea fata de parintii mei si mi-a zis numa sa nu exagerez ca nu ii bine, da in rest o zis ca pot sa ma joc cu ea! si imi place sa ma joc cu putzulica
Anonimboy111 întreabă: