| mnvcglț a întrebat:

Bună am 15 ani. Nu m-am epilat niciodată, sunt mai blondă și nu se vede așa rău, dar totuși m-aș epila pentru că firele mi se par că au mai crescut în lungime și firele sunt mai negre sau nu știu, mai ciudate. Țin să menționez că la soare trei sfert din firele de pe picioare(mai jos de genunchi) sunt blonde, mai sus de genunchi sunt aproximativ toate blonde. Până acum mama nu mă lasa, dar acum zice că dacă vreau sa incep sa mă chinui de acum, ok, treaba mea, dar numai cu ceară. Ea are o cosmeticiana care smulge firele din rădăcină. Nu știu ce să fac, nu știu dacă voi avea răbdare să crească firul atât de mare și mai negru bineînțeles până îl pot face cu ceară. Voi ce ziceți? Sa mai aștept?

Răspuns Câştigător
| Maia2001 a răspuns:

Daca o faci fa-o cu ceară. Niciodată cu big pentru că o sa ți crească firele mult mai lungi și negre și în timp foarte rapid

4 răspunsuri:
| VALCUANDREI1994 a răspuns:

E bine sa incepi sa te epilezi.

| Bella999 a răspuns:

Eu zic sa nu mai astepti, până la urma părul oricum creste inapoi la un moment dat. Ca începi acum sau mai tarziu, nu e tot una. O sa te doară, dar o sa te simti mai bine si mai frumoasa după. Cel puțin la mine asa a fost si este?

| mnvcglț explică (pentru Bella999):

Nu e chiar tot una... după ce te epilezi toate firele vor fi negre (va fi greu sa am răbdare pana la urmatoarea epilare) in acest monent doar un sfert din firele de par sunt mai "negrișoare" restul de trei sferturi sunt blonde. dar totodată m-as epila ca sa fiu si eu in randul tuturor, ca sa zic asa.

| Bella999 a răspuns (pentru mnvcglț):

Asta e deja decizia ta. Sa nu o faci ca sa fi in randul tuturor. Dacă o faci o faci pentru tine, daca nu, nu e nevoie. Fiecare face cu corpul lui ce vrea happy