| iTwizzie a întrebat:

am 15 ani si am inceput sa vorbesc cu un tip pe facebook de cateva zile. Nu il cunosc in realitate, are 18 ani. El ar vrea sa ne vedem si eu am vrut, pana azi. L-am vazut pe strada, nu cred ca m-a observat si sincer, poate suna ciudat dar nu imi place cum arata in realitate. Da, am vazut poze cu el dar imi placea mult cum vorbeste cu mine asa ca ma gandeam sa îi dau o sansa. Acum nu stiu ce sa fac sa îi spun ca nu vreau sa ne vedem. Va rog sa imi dati un sfat ( fundiță la cel mai bun raspuns )

Răspuns Câştigător
| Cigarettă a răspuns:

Nu trebuie să-l judeci, dacă nu îl cunoşti. Uneori nu aspectul fizic este tot ceea ce contează, ci sufletul lui, ceea ce are în interior... Preferi să fie un "bunoc" şi să aibă fiţe la greu, să te ia la mişto şi chestii d-ăstea? Eu una nu cred[ depinde şi de preferinţele tale happy ].
Dacă nu vrei să te vezi cu el, pur şi simplu spune-i că a intervenit o problemă, n-ai timp, abureli d-ăstea :... :3
Baftă!

2 răspunsuri:
| LoveTenis a răspuns:

Nu ar trebui sa il judeci dupa cum arata! Asta te face pitipoanca fiindca nu esti cu el doar din cauza ca este urat! Sa ii zici ca nu mai ai timp fiindca ti-ai facut un iubit si trebuie sa te ocupi de el.

| iTwizzie explică (pentru LoveTenis):

Nu il judec dupa cum arata, eu cred ca la o persoana trebuie sa iti placa ceva si la fizic, degeaba e inteligent daca nu e putina atractie. Conteaza si ce ai in cap, nu l-am facut urat, dar nu e genul meu si nu stiu cum sa îi spun fiind mai mare ca mine.