| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Bună …am 16 ani, de mult timp vreau și eu un iubit.o afecțiune, nu stiu..toată lumea are nevoie de asta ..prietenele mele au, toate, și cele care nu au tot le place cineva ..in schimb pe mine,nimeni nu e interesat sa mă cunoască, nu mă caută nimeni,nimeni, mă îmbrac frumos, miros bine, nu pot sa zic ca sunt urata,dar nici foarte frumoasă. vorbesc sunt comunicativă, oarecum ..nu stiu.
Cand vorbesc rare ori cu un băiat pe insta, vine vremea sa ne întâlnim și după se despart apele ..eu chiar nu înțeleg.ce am? ce am? am făcut și rugăciuni ca am mers și pe partea asta ..eu înțeleg sunt mica.da niciunui băiat să nu i placă de mine.ce să fac?

3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu ai nimic „greșit". Doar că relațiile nu vin mereu când le forțezi. Fii tu însăți, socializează fără a pune presiune pe situație și ai răbdare. O să vină la momentul potrivit

| Kufu95 a răspuns:

Graba strică treaba, cred că asta se aplică în ce scrii tu aici.

| suntdoarunom10 a răspuns:

Eu zic să te ocupi de tine și de cariera ta,de dezvoltarea personala a ta, o să îți găsești la un moment dat pe cineva,fie mai târziu sau mai devreme, până atunci ocupă-te de tine și dacă dorești și simți să vrei pe cineva poți să ieși în lume, socializează, fă-ți prieteni, colaborează cu cinevaceva in care sa te ajute sa te aproprie de cineva, unele lucruri când le dorești necesită niște efort, nimic nu vine doar bătând din palme!