| ARTPOP a întrebat:

Am 16 ani si de pe la 12 ani am constat ca sunt gay! Sunt o fire extrem de timida, interiorizata. De cand ma stiu sunt intr-un stres si intr-o depresie continua, ma urasc pentru ceea ce sunt, nu ma pot identifica in societate. Pentru mine e foarte greu sa stau intr-un loc cu multi oameni, nu ma simt bine, nu stiu de ce?

De ce imi plac baietii, fetele le plac doar ca amice. Sunt un ciudat!

Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat!

Răspuns Câştigător
| EricaMeow a răspuns:

Salut!
in primul rand,as vrea sa spun ca nu trebuie sa-ti urasti propria persoana, indiferent de cum este ea, deoarece iti vin diferite ganduri negative, te subapreciezi. faptul ca te consideri "gay" inca nu dovedeste nimic, dar daca ai atractie sexuala fata de un baiat...aceasta schimba totul.probabil,inca vei intalni o fata de care te vei indragosti...esti inca tanar,asa ca preferintele ti se pot schimba.(sau poti fi "bi" )
in legatura cu timiditatea si disconfortul intr-un loc cu multi oameni - si eu le am, dar incerc sa gandesc ca toti oamenii sunt egali, toti fac greseli, au si ei frica de ceva si nu sunt ideali. iti mai spun inca un lucru : gandurile se materializeaza, devin reale.deci,gandind negativ - atragi energia negativa s.a.m.d.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La 12 ani ai constatat ca esti gay? Pai tu la 12 ani abia ti ai gasit put.za in pantaloni

| LoveSleep a răspuns:

Dă-ți două pălmi și fă un duș rece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui să încerci să te integrezi în societate, să interacționezi cu oamenii, atât cât poți. Crezi că îți plac băieții pentru că ei îți sunt asemănători și consideri că te-ar înțelege mai bine decât fetele.
Faptul că nu te simți bine în locuri cu mulți oameni e de la faptul că ești timid.
Ți-aș zice să consulți un psiholog, dar tu trebuie să îți controlezi propria persoană.

Și dacă îți impui ideea că ești "un ciudat" și "un gay", atunci poți să știi că așa vei fi.

| pufulescu a răspuns:

Este normal ce ti se intampla, tu fiind adolescent. Esti doar timid, ai o agorafobie nu foarte grava si esti dezorientat prin urmare, nu gay! Ti s-a nazarit ca ai fi gay fiindca ai observat tu ca preferi compania baietilor, si asta deoarece cu ei nu esti chiar timid, iti permiti o gluma o imbranceala baieteasca, o discutie despre sex.
Pentru inceput incearca sa treci de stadiul de amicitie 'teapana' cu fetele, incearca si cu ele sa faci glume, sa discuti despre subiecte intime. Sa stii ca fetele nu musca!

| ARTPOP explică (pentru suntserios):

Te asigur ca sunt foarte dezvoltat pentru varsta mea, iar sa fii gay nu are legatura cu organele genitale, e ceva sentimental

| ARTPOP explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca deja stiu sigur ca sunt gay, chiar m-am informat, si stiu ce simt si pentru cine simt.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ARTPOP):

Ce am zis eu era cu subinteles. Tu la 12 ani habar nu aveai ce e ala sex, este dezorientat nu gay la 12 ani, sa fim seriosi.