La 1.59m si doar 16 ani, trebuie sa ai 45kg - maxim 49kg
Deci ai un surplus de 3-4kg care se vad foarte bine, la un corp atat de micut.
Ai putea sa te apuci de sport si in felul asta vei pierde aripioarele de la coapse si colaceii de la solduri.
Ce inaltime si greutate ai?
Picioarele groase nu apar din senin la o fata subire sau slabuta, ci la una plinuta sau grasa. De aceea intreb: ce inaltime si ce greutate ai?
In orice caz, modelarea picioarele se face prin sport: alergat, sarituri, mers pe tocuri inalte (fara platforme), mers cu bicicleta, cu rolele samd.
Am 1,59 și 52 de kg
Mulțumesc mult pentru răspuns. Ai putea sa îmi spui ce fel de sport sa practic?
Orice sport iti place: volei, handbal, inot, atletism sau ciclism.
La 1.59m si doar 16 ani, trebuie sa ai 45kg - maxim 49kg
Deci ai un surplus de 3-4kg care se vad foarte bine, la un corp atat de micut.
Ai putea sa te apuci de sport si in felul asta vei pierde aripioarele de la coapse si colaceii de la solduri.
Ai o siluetă de pară. Doar alege hainele potrivite siluetei tale și o să fii superbă. Încearcă să pui accent pe partea de sus a corpului cu haine colorate, volănașe, umeri bufanți, iar în partea de jos adoptă ceva simplu, într-o singură culoare, iar dacă alegi o fustă să urmărească linia șoldurilor, să fie dreaptă sau creion, vezi și tu...
Oricum, fiecare siluetă e frumoasă dacă știi să o îmbraci în așa fel încât să dai impresia de clepsidră.
Nu am silueta in forma de para. Singura problema este ca am picioarele mai groase, rest sunt ok
Buna! Cu dieta nu prea poti schimba ceva la picioare/solduri.(iti spun din propria experienta). Renunta la sucuri/snacksuri/dulciuri.Incepe cu un antrenament simplu pentru picioare(se gasesc destule pe Youtube), iar daca ti se pare prea usor maresti gradul de dificultate. (rezultatele o sa apara in timp) O zi buna!
Marius339 întreabă: