| andreea050 a întrebat:

am 16 ani si sunt insarcinata in luna a8a tatal copilului nu il recunoaste si parintii mei imi spun sa o abandonez in spiat stir cineva cum pot da copilul spre adoptie sau vreo familie care vrea sa adopte un copil

18 răspunsuri:
| Anayss a răspuns:

Un copil este intodeauna o bucurie chiar daca vine si in cele mai grele momente ale vietii. Pentru binele tau ti-as sugera sa pastrezi copilul indiferent si sa nu-l abandonezi. Ar trebui sa fi constienta de asta. Ti-ai pus vreodata intrebarea cum ar fi daca peste cativa ani si-ar intreba familia adoptiva unde este mama lui sau si mai rau. Sa afle de unul singur ca mama sa l-a parasit. Nu-ti lasa copilul din pricina unui imbecil care nu isi doreste copilul cu totusi ca ar trebui sa-si asume faptele ca doar nu ai facut copilul de una singura, nu? EU ZIC SA TE MAI GANDESTI.BAFTA!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomand avortul si sa nu mai faci acest popor de ras cu prostia ta.

| andreea050 explică (pentru anonim_4396):

Nu am vrut sa fac avort si nici nu o sa fac vreodata in viata mea... e un suflet care nu are nicio vina de ce sa il omor

| andreea050 explică (pentru Violleta2022):

Mama mea m-a parasit de cand aveam 6 ani si acum eu stau cu tata si nu ma intelege spune ca imi distrug viitorul...

| Victor453 a răspuns (pentru anonim_4396):

E prea tirziu pentru avort

| Victor453 a răspuns:

Cum ti-au spus toti, este un pacat sa abandonezi un copil nevinovat. Lasatil mai bime tie, o sa jalesti mult ca la-i parasit, poate nu acum dar mai pe urma precis, o sa-ti fie dor de el, si nu o sa ai posibilitate sa-l intorci, SI ITI DAU UN SFAT ALTA DATA CIND FACI SEX, GINDESTE-TE SI CU CAOUL NU NUMAI CU ORGANUL TAU FEMININ!, DEOARECE PE URMA ALTII AU DE SUFERIT!

| Victor453 a răspuns (pentru Victor453):

CAPUL* iti scriu cu litere mari, ca cine stie, poate esti chioara!

| Victor453 a răspuns (pentru Violleta2022):

Inteleg, dar mai exista si prezervative, si daca fata/femeia nu vrea, atunci nici nu este posibil de a o seduce cumva! Si chiar daca gindeste cu capul, atunci macar trebuia sa se gindeasca ca poate sa ramina insarcinata, ce o sa faca cu copilul etc, dar nu numai ca va primi placere de la asta

Ca niste papuse)) OK, ai spus corect, catare am observat ca esti inteligenta, dai raspunsuri de folos, destepte pe TPU, si esti activa, de aceea nu te pot contrazice, esti mai mare, stii mai multe)))

Ei si daca la scoala, asta nu ma incurca))
Schimbul de noapte, atunci aveti ajutor))

| andreea050 explică (pentru Violleta2022):

Nu pur si simplu am fost impreuna si imi spunea ca ma iubeste mult si ca nu o sa ma paraseasca niciodata are 22 de ani imi spunea ca isi doreste foarte mult un copil si cand am facut testul si am aflat era foarte fericit... dar de la un moment dat a inceput sa dea in mine sa ma jigneasca sa ma scuipe si nu am renuntat la el pana cand intr-o zi cand ne-am decis sa mergem la mare la munca amandoi sa strangem niste bani pana cand se va naste copilul iar acolo s-a combinat cu o fata a inceput sa dea si acolo in mine ma lasa singura noaptea plangeam nu mancam si nu il interesa si acum spune ca nu e copilul lui
nu am niciun sprijin de la nimeni

| gabriela2201 a răspuns:

Daca nu vrei sa il dai nu il da; nicaieri in lume nu o sa_i fie mai bine, in afara de mama lui.