Nu este o problema in a fi introvertita. Oricum nu exista prieteni, deci cand te simti singura e bine ca ai metode prin care iti poti ocupa timpul: uitandu-te la seriale, filme, desenand, citind. Si eu fac cam aceleasi lucruri. )
Cel mai important e sa fii tu multumita cu tine.
Pentru a te intelege cu o persoana trebuie sa ai macar ceva in comun cu ei si sa te intrige persoana respectiva. Unii oameni inca nu si au gasit persoanele potrivite(si eu sunt cam la fel dar nu conteaza). Trebuie doar sa ai rabdare si incearca sa cunosti fiecare persoana cu adevarat inainte de a judeca. Nu stii niciodata ce este in spatele cortinei)
Prieteni "adevarati" nu prea gasesti.
Iar singura nu poti sa traiesti, incearca sa te apropii de persoanele cu care te intelgi si cu care ai lucruri in comun.
Multumesc pentru raspuns.Cred ca ai dreptate inca nu am gasit persoane cu care sa am lucruri in comun.
Multumesc pentru raspuns chiar m-a ajutat parerea ta si cred ca ai dreptate cel mai important e sa fiu eu multumita.
Pai nici eu nu sunt genul caruia ii place sa iasa pe afara, deci stiam cam stiam ce sa-ti spun. Multumesc si eu la randul meu.
Nu-i nicio problema. Si eu sunt la fel. Atata timp cat tu te simti bine asa, nu vad ce-ar fi rau in asta. Prietenii vin si se duc. Doar familia ramane langa tine.
Multumesc pentru raspuns! Ai dreptate familia va fi mereu acolo pentru mine!
Buna Andreea, si eu sunt fix in aceeasi situatie ca a ta. Nu am prieteni deloc, dar la scoala comunic cu colegii insa..nu am reusit sa leg o prietenie cu cineva.
Dar hei, nu-i bai.
daca vrei sa ne cunoastem si sa vorbim imi dai Facebook-ul tau in privat daca vrei , eu nu pot sa dau inca mesaje.
Penaaaa1 întreabă: