| Anonimusanonimus12345673943368 a întrebat:

Bună, am 17 ani si am o relație cu un băiat de, 2 ani și câteva luni suntem împreună, noi ne înțelegem de minune, dar este o mică mare problemă, am părinții foarte stricti și nu ar fi de acord cu relația mea cu acest băiat, nu știu ce m-aș face dacă ar afla, un sfat legat despre asta

10 răspunsuri:
| Sistemulxxl a răspuns:

Muta-te cu el si casatoreste-te.

| MrNuggets a răspuns:

Esti cam micuta pentru relatii

| dullcat a răspuns:

Buna.Considerand ca acusi te apropii de varsta adulta, eu cred ca ar trebui sa iti asumi alegerile facute si sa nu te mai ascunzi ca un copil.Parintii tai sunt cam nedrepti daca te tin din scurt si vor ca, cel mai probabil, dupa ce termini studiile sa te afisezi direct cu husband material.Nu asa functioneaza. Daca nu socializez/relationezi in toata aceasta perioada, vei avea probleme in a gasi pe cineva potrivit pentru tine pe viitor.

Vorbeste cu ei deschis si explica-le cum sta treaba.Argumenteaza-le de ce consideri ca este o perioada oportuna pentru relatii.Din punctul meu de vedere, 17 ani e o varsta chiar rezonabila. Dupa discutie, daca totusi ei se comporta ca atare in continuare, inseamna ca nu au incredere in tine, ceea ce e cam nasol si denota alte probleme de substrat (care trebuie rezolvate neaparat, asta desigur doar daca iti doresti sa aveti o relatie parinte-copil buna).

| Moments a răspuns:

Am fost în situația ta.
În cazul meu au fost stricți pana în momentul când le-am spus, nu au spus nici de bine nici de rau. Tu trebuie sa ii asiguri ca ai capul pe umeri și nu ii "vei face de rusine" cu anumite poze sau chiar sarcina nedorita. Începe prin mici apropouri cu părintele mai puțin strict iar apoi totul se va rezolva. Dacă aerul începe sa devina toxic inchide-te în tine, o sa ii doară când vor vedea ca nu mai ieși sau că nu mai mănânci. Trebuie sa le demonstrezi ca nu te pot tine în lesa toată viata

| Anonimusanonimus12345673943368 explică (pentru Sistemulxxl):

Ca să vină după mine să mă bată, proastă idee

| Anonimusanonimus12345673943368 explică (pentru MrNuggets):

Eu zic că totuși în ziua de astăzi tot sunt cuminte adică îmi respect persoana de lângă mine fiind singurul băiat cu care am vorbit, sunt alte fete care de la 13 anii.
Nu mai continui se înțelege

| Anonimusanonimus12345673943368 explică (pentru dullcat):

Păi n-au încredere abia mă lasă să mă duc undeva.

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Anonimusanonimus12345673943368):

De ce sa te bata? Pot eventual sa iti organizeze nunta.

| dullcat a răspuns (pentru Anonimusanonimus12345673943368):

De ce nu au incredere? Te-ai comportat in trecut in asa fel incat s-a ajuns aici?

Trebuie sa le recastigi increderea, nu e imposibil.