| Ana274638392maria a întrebat:

Bună! Am 17 ani și toată familia nu este de acord cu relația mea cu concubinul meu de 23 de ani. Ce pot face pentru a putea să plec de acasă fără să îi fac lui probleme, orice soluție e bună

4 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Cum să pleci de acasă să-ți lași părinți pentru un "bărbat"pedofil!

Tu îți dai seama ce rău îți faci? Ce crezi că o sa fi "iubita lui "?

Da o să fi "iubita"! la un pedofili! Să fi sigură de asta

Concubinul tău?laughing))) tu nu ești bine deloc copile.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti minora iar el e cu 5 ani mai mare. Face puscarie!
Ai 2 parinti carora le pasa de tine, iar tu vrei sa dai cu piciorul viitorului tau pentru prima p... pe care ai intalnit-o. Mare prostie!
Termina scoala, ia BAC-ul mai intai. Astea sunt cerintele de baza ca sa iti gasesti de munca si sa fii pe picioarele tale.
Cand termini scoala, vei avea 18 ani si te poti muta cu ce iubit vrei tu.
Asculta-ti parintii ca iti vor binele.
Nu ingrosa randurile mamelor minore!
https://adevarul.ro/......35855.html

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru 1onur):

E aeriana fatuca. Macar de ar deschide dictionarul la cuvantul "concubin"

| 1onur a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

E doar un copil nu-și da seama în ce pericol se pune singură! Iar asta este din cauza părinților fiindcă nu lea oferit nicio educație, iar ea crede că acel pedofil "o iubește" când el sigur a avut până la ea destule copile de 17 ani.

El cine știe ce minciuni i-a spus ei, de a întorso în halul ăsta în potriva părinților ei. El e trecut prin viață, a știut cum să se comporte cu ia, iar copilul ăsta de 17 ani n-are, mintea la ea și el vrea sa profită de ea, iar ea crede că o s-o "iubească" nu-și da seama ce ise întâmplă.

Ea n-are nicio vină eu n-am pretenția la un copil de 17 ani să înțeleagă, nu știe viața nu a trecut prin greutățile vieți să-și dea seama de oamenii ca nu toți sănt oamenii, ea crede că acel "bărbat" ce racolează minore o " va iubi" de fapt o sa aibă problemele din cauza lui! Poate fi un Proxenet!