Pai sanii nu iti cresc continuu. Mai cresc, se mai opresc, dupa mai cresc si tot asa...
Este normal ca in timpul mesntruatiei sanii sa ti se umfle putin.la unele fete este vizibil, la altele nu. dupa trecerea menstruatiei, chiar daca nu obsrevi sanii revin la normal.in legatura cu cresterea:incearca un masaj cicular in fiecare seara.
S-ar putea sa iti mai creasca dupa ce nasti, in rest slabe sanse, fetele numai resc de pel a 16 17 ani baieti cresc pana pe la 21 maxim 22 de ani
Cel putin asta am vazut la majoritatea, la colegele mele din clasa a 8 cand am plecat la diferite licee, ele erau mai inalte decat mine iar acum cand le vad, sunt mult mai mici cu mult mai scunde, ele nu au mai crescut, insa eu si colegi mei am crescut mai inalti
Ai o varsta la care judeci cat de cat,care sunt sansele ca prin masaj sa creasca? Asa barbati care aveau penisu mic si il masau cresteau la fel ca sanii,in plus penisul e un muschi, in fine deci sunt slabe sanse, chiar inexistete poate, gandim logic daca vrei te masez eu, avand in vedere ca esti majora nu cred ca ti-ar displaceanebuno