| potcoavadaniela21 a întrebat:

am 18 ani si am sanii foarte mici si foarte moi...ce pot face sa imi creasca? va rog dati-mi un sfat

6 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Exista niste exercitii de gimnastica, care sa-ti "mareasca "sanii.Adica musculatura:din pozitia sezand pe scaun, tine spatele drept si palmele impreunate, in dreptul bustului, tinand degetele orientate in sus.Coatele sa nu fie lipite de corp, tinele cat mai sus.Preseaza cu putere 5 secunde, apoi relaxeaza-te 3 secunde si preseaza din nou.Repeta de 20 ori. Alt exercitiu:Stand in picioare cu talpile departate si mainile in fata, cu coatele indoite la 90 grad, cu pumnii stransi si lipiti fata-n fata, trage bratrele spre spate, bine incordate si revin-o in pozitia initiala.repeta de 30 ori. Si eu am sanii mici, dar nu-mi mai pasa(poate din cauza varstei). Asta sunt, sunt desteapta si frumoasa si fara balcoane umflate! Sanatoasa sa fii, ca daca ai sani mari nu-i chiar bine!

| SarcasmBoy a răspuns:

Asa ti-ai trait tu viata pana acum, gandindu-te ca ai sanii mici? O sa iti creasca la timpul potrivit nu iti mai bate capul cu tampeniile astea.

| CristinaTa a răspuns (pentru pietrean):

Exercitiile nu o va ajuta la crestierea sanilor ci doar ii va face mai fermi, mai ridicati si mult mai frumosi.

| pietrean a răspuns (pentru CristinaTa):

Atentie la gramatica: "exercitiile nu o VOR ajuta". Nu ai vazut ce am scis: "...adica sa-ti "mareasca" sanii.Adica musculatura..."?

| CristinaTa a răspuns (pentru pietrean):

Nu cred ca esti in masura sa ma corectezi.
Si scuze nu ti-am citit raspunsul cu atentie.

| pietrean a răspuns (pentru CristinaTa):

In primul rand, am tot dreptul sa te corectez, daca nu scrii gramatical! Apoi, la cei 60 de ani pe care ii am, cred ca am facut mai multa scoala si mai buna, decat tine(sa nu o iei ca o aroganta a varstei). Intai citesti totul cu atentie si apoi poti raspunde POLITICOS si nu cu AROGANTA! Tu de ce ai ascuns data nasterii din "profil"?