Normal ca o sa vorbeasca!
Barierele sunt in capul tau
Iesi si cunoaste lume noua, baieti, si nu trebuie sa le spui de la prima intalnire "eu sunt o ciudata, ma simt asa si asa...nu am facut asta si asta".
Tu iti vezi de treaba, te porti normal si celelalte vin de la sine
Plansul asta de mila devine epuizant pentru un tanar baiat si il cam sperie ce-i drept, n-ar vrea sa faca pe psihologul...Nimeni nu vrea sa te auda lamentandu-te continuu. Mai ales voi, mai tineri, nu aveti rabdare sa vedeti ce si cum...mai totul se rezuma la cum te prezinti celorlati. Asa ca,daca nu iti faci tu reclama pozitiva,atunci cine?!
Daca asta alegi sa prezinti celorlalti,o persoana fara idealuri,fara incredere in sine si etc, asteapta-te sa te "manance".
Asta-i lumea in care traim
Totul depinde de tine, de atitudinea ta pe care ar trebui sa ti-o schimbi, daca doresti sa traiesti o viata implinita, alaturi de cineva sau nu...ca si dragostea asta vine cand trebuie, nu cand vrei tu, insa trebuie sa si ajuti nitel acolo...ca daca o sa stai in casa si-o sa iti plangi de mila, n-o sa vina Fat-Frumos coborand preo raza sa te ia la intalnire
Buna! Esti frumoasa si nu trebuie sa te gandesti numai la iubiti, o sa bina si timpul tau. Funda?
De ce să nu vorbească cu tine?
Toate la timpul lor. Dacă nu ai avut iubit până acum nu a fost din cauză că ești urâtă sau ai ceva.
O să ai timp să găsești un băiat care să te respecte, să te iubească. Nu te mai stresa inutil.
Ce sa creada? Doar lucruri bune.
Evident problema ta e alta.
"Schimbandu-ne gandirea ne putem schimba realitatea" - Platon
Esti exact atat de urata pe cat crezi tu ca esti, si ai putea fi atat de frumoasa pe cat ai putea crede.
Buna Mara,
Lucrurile acestea vin de pa sine. Poti iesi in oras sa socializezi si vei gasi un baiat.
Eu te felicit ca esti asa si sut sigur da nu esti urata.
Daca vrei sa stai de vorba cu cineva scrie-mi
Sunt destui baieti care ar aprecia sa fie primul tau si faptul ca n-ai mai fost atinsa de altii. Propabil prima data ar fi destul de mirati si s-ar intreba sa nu fie ceva in neregula cu tine pentru ca n-ai avut nicio relatie, dar daca tu dovedesti ca doar n-a fost sa fie, n-o sa aiba nicio problema, din contra. Iti vine tie perechea, stai calma.
Twister09 întreabă: