| Pufee a întrebat:

Am aceeasi problema ca majoritatea fetelor adolescente.Imi place mult de un baiat si sincer chiar am avut impresia ca mi-ar fi dar niste semne ca ma place. Ma lua in brate cand plecam acasa, ma cara in carca, imi povestea chesti. Dar intr-o zi un prieten de al lui mi-a zis ca el le-a zis catorva prieteni de alor sai ca eu sunt obsedata de el. Nu i-am zis ca il plac poate i-am dat de inteles. Dar ceea mai buna pretena a mea, care iesea cu el de mai mult tmp mi-a zis ca ma place dar ii este frica. Dupa ce am auzit ce a zis nu l-am mai bagat in seama, si pe mess si-a cerut scuze pentru ceva ce nu facuse. Oare ii plsa de mine? Sau as putea sa ii spun ca il plac fara sa nu par o obsedata?

Răspuns Câştigător
| tweety96 a răspuns:

Eu zic sa aveti o discutie deschisa, poate face el primul pas daca nu poate ai curajul sa il faci tu si sa spuneti ce sentimente aveti uunul pentru altul si poate vei vedea ca iubirea iti este impartasita. Iti urez succes si sper sa nu fie adevarata faza cu "obsedata":*:*

2 răspunsuri:
| TiffanyღBJ a răspuns:

Da, ar trebui sa vorbesti cu el si sa lamuresti lucrurile. De unde stii ca prietenul acela al lui a spus adevarul?winking

| Pufee explică (pentru TiffanyღBJ):

Pai nu a fost singurul care mi-a zis. Mie oarecum frica sa ii zic pentru ca sa zicem ca a fost dezamagit in trecut.