Nu trebuie sa te simti tu umilita. Tu esti perfecta asa cum esti. Ar trebui sa te simti mandra si sigura pe sine, pentru ca tu nu ai gresit cu nimic.
De trecut peste, o sa treci. Timpul trece. Acum stiu ca te gandesti mai mult ca... prima ta relatie a fost asa. Dar adevarul este ca nu a fost prima ta relatie. Poti sa consideri asa. Doar asta era relatie? Langa o asemenea persoana? Nu.
Si de acum incolo sa consideri ca ce s-a intamplat, s-a intamplat sa iti dai tu seama de acea persoana. E bine ca s-a intamplat acum si nu dupa. Trebuie sa fii atenta la baieti, sa ii cunosti bine inainte sa intri in relatie cu ei.
Trecand peste, o sa gasesti un alt baiat si iti garantez ca o sa uiti complet de aceasta intamplare. Totul o sa fie bine. Impune-ti ca te simti mai bine si o sa te simti. Daca nu... incearca sa mananci niste... eclere, da. Eclerele ajuta. Sunt asa bune
O zi buna iti doresc!
Data viitoare incearca sa citesti mai bine o persoana inainte sa-ti pui increderea in el/ea.
Nu tu esti cea care trebuie sa se simta prost, ci el, pentru ca nu a fost capabil sa-si suprime dorintele egoiste si tampite. Putea foarte clar sa-ti spuna ca nu mai vrea sa fie cu tine si apoi putea sa iasa linistit cu cealalta fata, dar nefiind sigur pe el a zis ca risca prea mult sa te piarda si pe tine si sa-i dea si cealalta cu flit. Cu alte cuvinte n-a fost suficient de barbat sa-si asume ceea ce face.
Persoanele astea sunt de cea mai joasa speta. Nu conteaza cat de inteligent/bogat/frumos e, e un nimic dace face asta.
In timp te adaptezi la ce s-a intamplat. cu ala termini orice legatura. Zic sa incerci cu un tip mai urat care nu e gras nici prea slab aia de fel sant mai fideli, pentru ca nu se uita nici una la ei - nu cauta unu care arata bine pentru ca poate sa te insele din nou
Daca te iubeste pe tine, se poarta frumos, comunica, intelege, e atent, nu ia din timpul alocat relatiei voastre, lasa asa daca cu aia se duce doar pentru ssex. Ssexul e una, sentimentele-s alta.
Diversitate ssexuala au nevoie unii. Infidelitate emotionala sa nu fie.
Tu crezi că ești singura care a fost vreodată înșelată?
Cu timpul vei trece peste asta, data viitoare fii mai atentă în cine ai încredere.
Depinde daca o iubea pe aia sau pe ea, ca daca o iubeste pe ea, nu conteaza ca a avut o aventura cu cealalta, nu stiu ce o deranjeaza atat. Ssexul e una, partea afectiva e alta. Si eu sa zic ma duc odata la dama de companie dau 50 lei si am plecat, ce inseamna ca nu-mi iubesc prietena sau sotia? Sa zicem ca odata ma atrage fizic aia strict pentru ssex, nu vad mare problema. Ca nu cont ca ma atrage prieteba, poate odata ma atrage fizic si cealalta.
Nu trebuie sa fie regula, dar se poate intampla.
Emotionalul conteaza, conteaza ala pentru cine e. De ex eu daca as avea pe una care ma iubeste pe mine, tine la mine, ne intelegem si tot, daca ocazional face doar ssex cu altul ce? Nu am nici o treaba, cu mine sa fie la fel, atat cer. Atractia ssexuala aia e, e ceva natural, partea emotionala sa fie doar pentru mine.
Esti naivă daca mai si postezi asemenea intrebare. Este evident ca nu tine la tine deloc. Sau te tine de rezerva in caz de nu ii merge cu alta sau chiar cu altele.
Nu prea ai cum din păcate... eventual data viitoare să fii mai atentă pe cine alegi și să nu rămâi cu ideea că toți înșală
poate doar omu nu e încă suficient de matur cât să se mulțumească cu o singură femeie sau nu ținea suficient de mult la tine