Pai, nu mai este nimic de facut, ai primit ce ai cerut, acum ce pretentii mai ai?
Probabil ca, comporatmentul tau a fost scandalos, daca ai refuzat sa faci ceea ce ai fost pusa sa faci, iar nota scazuta la purtare va fi pentru comportament inadecvat, nu pentru nestiinta.
Comportamentul meu nu este scandalos. )) Dacă educatoare nu a intervenit si ne uitam unii la alții fara a se sesiza nimeni ca ar fi cazul sa isi potolească elevii )) Eu nu am refuzat, eu am tinut jumatate din lectie, apoi copiii se tavaleau pe jos. Eu cred ca nu ai citit bine )) ce nestiinta? A pomenit cineva de nestiinta? Mai citeste o data ca poate nu ai inteles bine.
Este evident ca nici acum, cand ce esti judecata de consiliul profesoral, nu realizezi gravitatea faptei tale.
Sincer, nu mi-as lasa copii pe mana uneia ca tine, din cauza temperamentului pe care-l ai (norocul meu ca ai mei copii, sunt adulti deja).
Sincer, nu stiu ce vrei de la noi, sa punem o vorba buna la consiliul profesoral, sau sa-ti plangem de mila?
Poate ti-ai gresit cariera, ca-i evident ca nu ai aptitudini si emapatie, pentru a lucra cu copii.
Inca nu-i tarziu sa-ti cauti o alta profesie, care se potriveste temperamentului tau coleric.
Profesorul respectiv s-a luat de mine ca sunt prea calma ) nu am nevoie, oricum voi depune plângere la inspectorat
Dumneavoastra nu vedeti ce aberati aici? ) cred ca sunteti paralelă cu acest profil si cu tot ce inseamna invatamant ) am si precizat că nu tip la copiii si de aceea nu am mai tinut restul de 7 minute de activitate rămasă))))
Daca tu crezi ca eu aberez, atunci de ce se intruneste consiliul profesoral, sa te premieze?
Nu vezi ca nici macar nu esti constienta de gravitatea sitiatiei in care te-ai pus?
Sincer, nu vad nici un motiv de ras in cazul tau, dimpotriva, este unul deplans, Consilul ala intrunindu-se sa-ti stabileasca sanctiunie/ pedeapsa, nu hlizeala si bucuria ca ai dat cu stangul in dreptul.
Pacat ca esti imatura si incapabila sa vezi realitatea.
Este consiliul clasei , este o propunere a unui unic profesor, care probabil nu va fi acceptată deoarece am multe rezultate școlare, nu este deloc o situație gravă. Doar acest profesor are o problema...educatoarea nu are nimic cu modul în care am rèactionat, diriginta nu are
Nu va suparati, insa daca nu erati de acord cu situatia puteati pur si simplu sa ignorati aceasta postare, sau sa dati un raspuns civilizat. Nici mie nu mi se pare o situatie extrema, iar din postare inteleg a a fost vorba de un/o elev/ă care nu a refuzat sa faca ce i s-a cerut, ci pur si simplu a acceptat faptul ca primeste nota 2. Nimic exagerat. Iar in consiliul profesoral daca un singur profesor sustine nota scazuta la purtare si ceilalti nu, atunci nu se scade.
Cand ai doar 14 ani cum ai tu, esti practic incapabila sa intelegi anumite lucruri si este bine sa te abtii a intra in discutiile adultilor.
De unde ati tras această concluzie?
O Cunoașteți personal?
Da, o cunosc!
După numele pe care îl are, nu pare.