Comportamentul meu nu este scandalos. )) Dacă educatoare nu a intervenit si ne uitam unii la alții fara a se sesiza nimeni ca ar fi cazul sa isi potolească elevii
)) Eu nu am refuzat, eu am tinut jumatate din lectie, apoi copiii se tavaleau pe jos. Eu cred ca nu ai citit bine
)) ce nestiinta? A pomenit cineva de nestiinta? Mai citeste o data ca poate nu ai inteles bine.
Profesorul respectiv s-a luat de mine ca sunt prea calma ) nu am nevoie, oricum voi depune plângere la inspectorat
Dumneavoastra nu vedeti ce aberati aici? ) cred ca sunteti paralelă cu acest profil si cu tot ce inseamna invatamant
) am si precizat că nu tip la copiii si de aceea nu am mai tinut restul de 7 minute de activitate rămasă
))))
Este consiliul clasei , este o propunere a unui unic profesor, care probabil nu va fi acceptată deoarece am multe rezultate școlare, nu este deloc o situație gravă. Doar acest profesor are o problema...educatoarea nu are nimic cu modul în care am rèactionat, diriginta nu are
Nu va suparati, insa daca nu erati de acord cu situatia puteati pur si simplu sa ignorati aceasta postare, sau sa dati un raspuns civilizat. Nici mie nu mi se pare o situatie extrema, iar din postare inteleg a a fost vorba de un/o elev/ă care nu a refuzat sa faca ce i s-a cerut, ci pur si simplu a acceptat faptul ca primeste nota 2. Nimic exagerat. Iar in consiliul profesoral daca un singur profesor sustine nota scazuta la purtare si ceilalti nu, atunci nu se scade.
De unde ati tras această concluzie?
O Cunoașteți personal?