Ai doar 15 ani, la aceasta varsta atat corpul cat si personalitatea ta sunt inca in dezvoltare. Poate doar ai simtit nevoia sa experimentezi, poate chiar te vei simti atrasa de fete pe viitor, asta nu poti sa stii inca fiindca este prea devreme. Exista persoane care isi dau seama de orientarea lor sexuala tarziu in viata la fel cum exista persoane care isi dau seama la varsta copilariei. Poate si ea se afla in aceeasi situatie ca si tine, nu era sigura pe ce simtea si de aceea a incheiat totul sau poate ca se rusina de lucrul acesta pentru ca, din pacate, in ziua de astazi inca mai exista multe persoane homofobe care privesc persoanele diferite de ele ca pe niste ciudatenii si poate ea nu a vrut sa fie tratata in acest fel. Eu te sfatuiesc sa lasi timpul sa treaca si sa vezi daca pe viitor vei mai avea acest tip de sentimente sau daca a fost doar ceva trecator.
E draguta povestea In primul rand poate ea s-a gandit ca pe viitor tu te vei intoarce acasa si o amagea aceast lucru. Daca ar fi doar o etapa din viata ta nu cred ca te-ai mai gandi sa saruti sau sa imbratisez fete mai tot timpul. Eu cred ca esti bisexuala
De ce are nevoie sa mearga la psiholog? Nu a facut nimic iesit din comun.
Da, exact. Unui necrofil/zoofil/pedofil sa-i recomanzi asta, Michelle29
misauratcuviata întreabă: