| luisabeilala a întrebat:

am aproape 17 ani, am 68 kg si 1, 69 m, vreau sa ma ajutati cu un regim care sa ma ajute sa slabesc in maxim 10 zile :**

4 răspunsuri:
| MihrimahAndreea a răspuns:

Eu am slabit in 8 zile 4 kg jumatate si in 16 zile 8 kg in felul urmator:
Dimineata mancam un mar si un iaurt fara grasime.
Inainte de a manca de pranz si de seara beam un pahar mare de apa (iti mai ia pofta de mancare). Paine nu mancam deloc. Mancam doar mancare facuta acasa (fara prajeli). Iar seara dupa ora 6 nu mancam deloc + 50 de abdomene zilnic.
Depinde si de organism.

| RAY a răspuns (pentru MihrimahAndreea):

Ai slabit 8 litri de apa, e imposibil sa dai 8kg de grasime in 16 zile

| RAY a răspuns (pentru MihrimahAndreea):

Nu ai nevoie de un regim de slabit,astea sunt tampeni, isi faci rau tie plus ca aia nu e slabire,majoritatea de fapt slabesc prin apa si atat, nici nu trebuie sa slabesti,in primul rand doar deficitul caloric slabeste,de fapt slabim non stop si cand stai slabesti,totul e sa manci mai putin dar nu sa te infometezi aiurea, o dieta cu multa carne ca carnea tine mai multe de foame, fara dulciuri, patiserie, cofetarie, paine
ai nevoie de multe legume low carb, si sprinturi 4 minute pe zi e mult?
sa alergi 30 de secunde la maxim apoi 30 de secunde pauza e mult?
de 4 ori pe saptamana
toate dietele au ceva in comun deficitul caloric

| NH4OH a răspuns:

Nu folosi un regim, neapărat. Pur și simplu ai nevoie de mâncare sănătoasă + apă mai multă ca de obicei. Încercă să eviți mâncarea prăjită, dulciurile și fă niște exerciții : abdomene, squats. Dacă vrei, poți slăbi. Doar abține-te, gândește-te că e mai important aspectul tău decât mâncarea aia care te îngrașă.
Dacă o să ai un stil de viață sănătos de acum încolo se vor vedea cu siguranță diferențe.