Cum ai slabit atatea kilograme? Imi dai si mie cateva sfaturi? Am aceeasi inaltime ca a ta 1.73 si 78 de kg ..as vrea sa ajung undeva la 65 de kg.
Cu mare drag, deci la inceput iti recomand sa nu faci alte exercitii decat cardio, pe banda de alergat pentru ca daca te duci pe tractiuni sau alte exercitii ce iti preseaza mainile picioarele spatele etc pentru ca tu o sa pui muschi, n-o sa slabesti.
Eu am tinut un regim cu 3 mese principale si niste gustari intre. De exemplu dimineata mancam un iaurt cu niste cereale ( foarte important ca dimineata sa ai o masa calorica mai mare decat in restul zilei ), la pranz piept de pui sau peste la cuptor sau fierte cu o salata fara alte sosuri, iar la cina un ou sau doua fierte cu salata. Intre mese sa ai cel putin 3 ore iar ca o gustare poti servi nuci, migdale, curmale etc...
Cel mai important pont este sa nu amesteci fructele cu laptele, legumele sau carnea, de exemplu daca acum mananci un mar, asteapta 3 ore sa mananci o leguma, un iaurt sau o friptura.
Daca vrei sa ai rezultate poti de exemplu sa alergi sau sa urci scarile cate 30 min pe zi, nu uita de 7-8 ore de somn si de zilele soc ( de 2 ori pe sapt cu pauza 2 zile intre ele) in care mananci 1000-1500 kcal. Zilele soc te ajuta sa dai jos mai repede.
Sper ca ti am fost de folos, sfaturile le am de la nutritionistul meu si la mine au functionat
Mersi frumos, imi poti lasa Facebook-ul tau daca vrei? mai putem vorbi acolo de slabit.
Andrei67y5 întreabă: