| Xeniaa a întrebat:

Buna ..am avut o relație de 3 ani si m am despărțit pentru ca m a înșelat, l am prins. După 6 luni m am reîntâlnit cu el si face semne si gesturi ca încă mai tine la mine.dar eu am un prieten acum de care el a afla si nu știu cu ce la mințit sau amenințat ca prietenul meu nu mai imi repunde nicăieri, m a blocat pe whatsapp tot ..fostu este încă cu tipa cu care m a înșelat. vreau sa ii fac si eu lui ceva sa il despart așa cum mi a făcut o el ..sa il fimez cand ne sarutam sau sa fac poze ca tipa cu care este sa fie convinsa că nu este o inscenare. funda

Răspuns Câştigător
| RebecCa11 a răspuns:

Eu zic sa te gandesti de 2 ori... Adica daca el a fost prost si a facut asta, nu trebuie sa te cobori la nivelul lui. Aratai indiferenta pentru ca asta doare cel mai tare. Si ce rezolvi ca il desparti?! Daca e sa fie cu ea, va fi! Pentru ca daca asa le este scris, ea il va ierta! Dar karma exista si poate o sa se gaseasca si la el "una" care sa i-o faca. Si daca actualul tau prieten te iubeste, nu ar trebui sa aiba incredere in el. Lasa-l sa vada ca tu nu stai in niste minciuni si nu pica tu de "proasta" iarta-mi expresia. Daca te iubeste ii va fi greu fara tine, si o sa vina ziua cand el se va intoarce la tine! Eu iti dau un sfat in legatura cu fostul : Nu te pune cu prostul pentru ca te va aduce la nivelul lui, si apoi te va bate cu experienta! kiss

3 răspunsuri:
| Xeniaa explică:

Așa este ..chiar acum am aflat ca nici măcar nu este de vina fostul ci actualu.

| alincik900 a răspuns:

Salut vreau sa-ti spun doar ca nu merita, cea fost lasa in trecut si incearca sa te gindesti la tine fa ceea ce iti aduce placere. Fiindca razbunarea doar pare ca e dulce si-n acelasi timp iti faci rau tie gindindute la cea fost.

| ionalglanetasului a răspuns:

Din moment ce inca mai este cu tipa respectiva, uita l. Stiu ca e greu dupa 3ani, dar daca va impacati gandeste te ca din moment ce ti a calcat stramb, e posibil sa o faca iar. Parerea mea este sa rupi orice legatura cu el si sa nu dai dovada ca esti o persoana infantila trimitandu i fetei poze, filmulete. Ignoranta este cea mai buna arma. Succes!