Probabil ca el inca mai e deranjat de despartirea voastra, de aceea evita sa vorbeasca despre tine cu alte persoane.Acuma tu nu ai dat destule detalii despre despartirea voastra ca sa imi dau seama cam cum ar trebui sa rezolvi problema.Cred ca cel maiu bine e sa incerci prin toate mijloacele sa stai de vorba cu el si sa fii sigura ca el stie ca inca mai tii la el.Cred ca inca mai tine la tine, altfel nu ar fi retinut cand vine vorba de o fata cu care a stat 2 luni.Incearca sa iti dai seama exact de ce s-a produs despartirea si daca e din vina ta incearca sa iti ceri scuze, dar fara sa te injosesti.Nici un baiat nu merita asta.
Ideea e ca ne-am despartit din cauza unei fete care a aparut brusc in peisaj. Eu am ales despartirea pentru ca mi se parea un pic deplasat ca eu am vrut sa am o discutie cu acea fata si el m-a oprit, deci e un pic deplasat.si am ales sa ne despartim, am fost prea geloasa si acum regret
Incearca sa ii spui ca regreti si ca vrei sa o luati de la inceput si daca el inca tine la tine isi va dori o impacare.si daca va impacati incearca sa ai incredere in el pentru ca o relatie pe asta se bazeaza.
Zapada890 întreabă: