Da, ar trebui, că în funcție de cum ai alimentația, poți da in hipervitaminoză.
Încearcă să faci o pauza, sa nu mai vrei atat o vreme până iti revii. De tremurat mai tremur si eu, dar de la excesul de cafea ca de ani la rând beau.
Asta am sa si fac, cafea nu prea beau de general, nu imi prea place, da is fiarta pe energizante, imi plac atat de mult..desii nu is atat de bune am sa incerc sa nu mai beau.
Daa,oricum beau de 4 ani energizante, dar ca ieri niciodata nu am tremurat atat de puternic.
Cum poti bea prostiile alea? Sunt pline de chimicale, zahar si au un miros intepator si respingator, eu unul nu am baut niciodata, mai beau o bere decat un energizant.
Mai rareste-o cu astea, ar fi ideal sa nu mai bei deloc, o sa-ti bubuie inima daca continui asa pe termen mediu.
Are si corpul o limita, totusi, in timp se vad efectele a ceea ce ai facut cu ani in urma + ca in perioada pubertatii organismul se regenera cu mai multa putere, iar pe parcurs ce trece vremea, devine din ce in ce mai slab.
Spune-i lu' gagica-tu sa-ti arunce energizantu' din mana cand te mai vede band daca tu tot nu te poti abtine.
Daca mai continui asa, nu mai apuci 30 de ani iar dupa cine mai sta pe aici sa atace barbatii?
Monster? Adica 500 ml? Au destul de multa cofeina, rezuma-te la maxim unul pe zi. Si fara cafea, bineinteles.
Sincer, cam da. Adica si eu mai beau si simt nevoia, dar macar las-o la unul. Eu beau cam zilnic si am avut zile in care beam 2 monster pe zi si imi venea sa sar prin toata casa. Pentru unii au un efect nasol. Eu am o prientena careia de la Cola i se face rau
Energizantele pot creste anxietatea si tensiunea arteriala, de asta te simti asa. Eu simptomele astea (si mai rele) le am daca beau cafea.
Renunta o sapt la energizant si daca te simti mai bine, inseamna ca de la el e
anonim_4396 întreabă: