Ai facut? e asa greu sa scrii sex?
teoretic va primi o amenda acasa, depinde cum a incadrat jandarmul respectiva contraventie. Practic daca nu v a facut un proces verbal pe loc posibil sa nu se intample nimic.
Le-a zis ca e avertisment verbal doar
Dacă le-a spus CNP-ul real, nu mai contează ce a spus greșit.
Datele ei vor fi verificate pentru a se putea face un P.V. de contravenție pe care îl va primi cu poșta acasă.
Nu a dat decat data de nastere, CNP-ul nu
Si eu am fost saltat in liceu de politie ba chiar am fost dus la sectie si perchezitionat iar cand m-a intrebat de nume am dat unul fals, sau mai bine spus am taiat din numele din familie.
Si am mai fost "verificat" odata, mi-au mai fost luat odata numele, si l-am dat pe cel corect.
Si acum dupa 3 ani nu am patit nimic, nici o amenda, nimic, la nici una din cele 2 intamplari.
Din cate am inteles ei au de facut un fel de raport pe zi, iar daca observa o neregula o posteaza acolo chiar daca nu o vor sanctiona cu alt ceva decat advertisment verbal.
Daca e doar avertisment, sa nu isi faca griji. Si mie mi s au luat datele de multe ori, insa n am patit nimic. Atata timp cat nu i vor mai prinde si a doua oara facand acelasi lucru sau ceva asemanator, nu i nici o grija. Cunosc si persoane care au oferit date false, n au patit nimic. Cand e vorba de avertismente, mai ales la prima abatere, e floare la ureche. Nici o grija.
Diorrus întreabă: