Ai facut? e asa greu sa scrii sex?
teoretic va primi o amenda acasa, depinde cum a incadrat jandarmul respectiva contraventie. Practic daca nu v a facut un proces verbal pe loc posibil sa nu se intample nimic.
Dacă le-a spus CNP-ul real, nu mai contează ce a spus greșit.
Datele ei vor fi verificate pentru a se putea face un P.V. de contravenție pe care îl va primi cu poșta acasă.
Si eu am fost saltat in liceu de politie ba chiar am fost dus la sectie si perchezitionat iar cand m-a intrebat de nume am dat unul fals, sau mai bine spus am taiat din numele din familie.
Si am mai fost "verificat" odata, mi-au mai fost luat odata numele, si l-am dat pe cel corect.
Si acum dupa 3 ani nu am patit nimic, nici o amenda, nimic, la nici una din cele 2 intamplari.
Din cate am inteles ei au de facut un fel de raport pe zi, iar daca observa o neregula o posteaza acolo chiar daca nu o vor sanctiona cu alt ceva decat advertisment verbal.
Daca e doar avertisment, sa nu isi faca griji. Si mie mi s au luat datele de multe ori, insa n am patit nimic. Atata timp cat nu i vor mai prinde si a doua oara facand acelasi lucru sau ceva asemanator, nu i nici o grija. Cunosc si persoane care au oferit date false, n au patit nimic. Cand e vorba de avertismente, mai ales la prima abatere, e floare la ureche. Nici o grija.