| andreiEne12uuuuuuuuuuuuuuuu a întrebat:

Bună, am făcut o mare greșală acum câteva săptămâni. Am trimis o poză nude fără să gândesc unei colege "fosta iubită" ea a spus mai multor persoane chiar și unor oameni mai mari decât mine, niște prieteni mi-au spus asta, Da, știu am fost prost că am trimis, dar ce pot face acum dacă colegi încă știu?

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti face nimic, doar rogi prietena aia sa stearga poza si sa nu o trimita nimanui, fiindca este ILEGAL.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Poți sa o dai în judecata fiindcă exista o lege. N are voie sa trimită sau sa arate altor persoane chestii cu tine. Cauta legea, trimite-i legea și sa i zici sa șteargă poza

| annonimaaaa555 a răspuns:

Https://sintact.ro/......02/art-226

Aici găsești legea de care am zis

| Denisa83973q a răspuns:

Spune i să înceteze dacă nu vrea te duci direct la poliție, fără să îi spui.O poți da chiar în judecată, pentru ca e ILEGAL

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce poti face acum?
Sa-ti fie invatatura de minte sa nu mai pozezi organul si sa trimiti poze NESOLICITATE altor fete!

Macar ti-ai cerut scuze? Roag-o sa sterga poza.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Asta e culmea! El trimite poze necenzurate si NESOLICITATE si tot el cu amenintarile.
Tie ti-ar place sa primesti poze cu p... asa din senin? Cum ai interpreta gestul?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Stai asa ca nu mi-am dat seama de partea aia ca a fost nesolicitata, dar eu ziceam doar ce zice legea. Oricum ar fi, fata n are voie sa arate sau sa trimită mai departe. Și sa știi ca am primit fără sa cer. Pur și simplu am blocat persoana și nu mi-am pus mintea cu el. Nu m-am dus la nimeni sa i arat sau să-i zic ca uite uite ce mi-a trimis ăsta. În cazuri de genul, vorbind de cazul la băiatul sau bărbatul ăsta, femeia/fata ar fi trebuit sa-l ignore și să-l blocheze. Simplu. Dar ea practic s-a dus contra legii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

E copil, fata le-a aratat parintilor, ceea ce mi se pare firesc.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Dacă e copil și le-a arătat părinților e bine. Nu a specificat acest aspect. Și colegi... Pot și fie și de lucru

| andreiEne12uuuuuuuuuuuuuuuu explică (pentru annonimaaaa555):

Ea mi-a zis să îi trimit, și am fost cam prost că i-am trimis

| andreiEne12uuuuuuuuuuuuuuuu explică (pentru andreiEne12uuuuuuuuuuuuuuuu):

Adică mă refer cât timp era iubita mea

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru andreiEne12uuuuuuuuuuuuuuuu):

Pot sa întreb câți ani are? Dacă e majora atunci legea pe care ți l-am lăsat aici, se pune. Dacă nu...tot se pune dacă are peste 14 ani dar NY prea o să i facă nimic dacă o denunti. Uita te după legi pe net și o sa vezi ce poți sa faci

| andreiEne12uuuuuuuuuuuuuuuu explică (pentru annonimaaaa555):

Ea are 16 iar eu 15 e cu un an mai mare decât mine

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru andreiEne12uuuuuuuuuuuuuuuu):

Eu cam asta a zice sa faci:
Discută cu un adult de încredere: Vorbește cu un părinte, profesor sau consilier despre situație. Ei te pot ajuta să înțelegi mai bine opțiunile disponibile.

Raportează incidentul: Chiar dacă este minor, poți raporta comportamentul la autorități, care pot decide cum să acționeze în consecință.

Caută ajutor legal: Un avocat poate oferi sfaturi specifice despre cum să procedezi, având în vedere vârsta ei.