In primul rand, de ce le ai vandut?
In al doilea rand ce inseamna kreda? nu prea cunosc acest cuvant..de recuperat. posibil
Eu in locul tau nu as face asta. Ai facut o greseala, asta e, toti suntem oameni si facem greseli. Eu zic ca ar trebui sa-i spui adevarul mamei tale, chiar daca o sa ti se para ca se supara pe moment, o sa ii treaca, mamele nu tin suparare. Si o sa aprecieze mai degraba ca esti o persoana sincera. poti sa ii explici ca nu te-ai gandit ca sunt asa importante. De ex. si eu acum cand am citit intrebarea ta mi s-a parut ca nu e mare lucru ca ai dat la altcineva/ai vandut niste reviste cu retete de bucatarie. Asta pt.ca eu nu gatesc si nu m-ar interesa asemenea reviste. Poate nici tu nu pui prea mult pret pe astfel de reviste. insa mama ta poate pune, de asta le-a si pastrat probabil. Dar ai putea sa ii explici ca nu te-ai gandit ca i-ar fi asa de folositoare, ca iti pare rau, ca de alte ori cand vei mai intentiona sa faci o chestie din asta o vei intreba mai intai. apoi cu retetele, ai putea sa ii dai ideea sa caute pe internet ceea ce doreste sa gateasca. te asigur ca gasesti ce retete vrei. Eu asa as face in locul tau pentru ca altfel, m-as simti vinovata si nu e cel mai placut sentiment. Daca mama ta va fi de acord sa le recuperati de la anticariat, poti face si asa.Dar eu, in locul tau i-as spune. Chiar daca o sa se supere un pic nu o sa faca un capat de tara din asta si apoi vei avea constiinta impacata.
Buna. Nu e o idee prea buna. Mai bine ii spui adevarul si iti ceri scuze, pentru ca si-ar da oricum seama ca ceva nu e in regula.
Kreda inseamna "Creada".Se vede ca nu esti conectat cu tehnologia!
Spune adevarul! In fond, ai facut un lucru urat. E ca si cum ai fi furat! Ce era atat de rau incat nu ai putut discuta cu mama ta si sa-i ceri ei banii de care aveai nevoie?
arcadian întreabă: