| faranume30 a întrebat:

Buna! Am fost la coafor si m-am tuns iar acesta mi-a spus ca nu am parul ars dar mama tot zice ca îl am de ce m-am vopsit. Mie mi se pare ca parul meu arata ok dupa vopsire. Dar vreau sa intreb daca caut niște produse de creștere si regenerare ma ajuta sa mi creasca la loc deoarece nu imi place scurt si am impresia ca ma face urata… Imi puteti recomanda niște produse?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand parul este ars, este un par mort si nu exista tratamente care sa-l invie, de aceea este necesara o tundere foarte scurta, ca sa se elimine arsura si sa-l lasi sa creasca natural, frumos si sanatos.

Poarta parul tau natural, asa cum este si vei vedea ca esti mult mai frumoasa cu cea te-a inzestrat mama natura.

| dullcat a răspuns:

Buna.Asculta de personalul de la salon.Eu iti recomand sa cauti sampoane care au o lista de ingrediente ok. Exista aplicatii pe telefon care iti arata acest lucru dupa ce scanezi codul de bare(eu folosesc incibeauty). Daca vrei sa te bucuri de vopsea cat mai mult ar trebui sa folosesti produse specifice, iar alea au ingrediente toxice care nu ajuta la crestere. Poate nu ar strica sa iti faci tu masti sau solutii acasa.Mie mi-a crescut foarte mult in liceu folosind saptamanal masca cu ou.O alternativa ar fi apa in care ai clatit orezul inainte sa-l gatesti, pastrata si pusa la frigider pentru cateva zile, apoi aplicata pe par.Metoda cu orezul nu am folosit-o, dar am citit ca ofera proteinele necesare cresterii parului fara bataia de cap a mastii cu oua.laughing

| faranume30 explică (pentru dullcat):

Multumesc mult!