Nu e nici o problema cu tine, doar ca ai pasiuni diferite de cei din anturajul tau. Poate ar trebui sa cauti prieteni care au aceleasi obiective ca tine.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi articole utile.
La o perecere nu faci chat, acolo esti sa dansezi, nu e nimic rau e doar distractie o viata ai, fiti mai pozitivi
Eu uuna cred ca esti normala!
doar pentru ca esti putin diferit de toti tacaniti din ziua de azi care dau o noapte intreaga din c*r pe vreo manea de a lui florin salam sau pe copilul de aur. chiar daca nu ar dansa pe manele si ar dansa pe muzica normala, nu-i nici o problema.
tie doar nu-ti place sa dansezi, atata tot. si chiar daca simti ca nu aparti in lumea asta si urasti foarte multe lucruri este un lucru care tine de personalitatea fiecarui om!
esti total normala nu-ti fa griji!
Multumesc de raspuns!
Cu placere
Sinceră să fiu, mie îmi place să stau mai retrasă, nu să mă dau în spectacol, să dansez pe acolo ca oamenii din triburi, în plus de asta transpiri mult fără rost, există şi alte feluri de a te distra.
Sincer eu nu îmi place să dansez.Mă plictisesc rău. Dansez câteva ore(max 2) și ma plictisesc de moarte *-*
Ca să dansezi trebuie să vrei tu, nu cum vrea alți.Ei nu știu gusturile tale.