anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la o petrecere,si vedeam cum toata lumea se distreaza (dansand, pe manele) Am dansat si eu cateva dansuri dar sincer m-am plictisit tare.Eu pur si simplu ma plictisesc dansand,nu mi se pare prea interesant (doar dansurile cu coregrafii).Nu vad si nu inteleg ce e asa de distractiv in a dansa asa ore intregi? Voiam sa comunicam mai mult, sa povestim...
Eu chiar nu ma pot distra asa...e vreo problema cu mine?(nu ca nu as stii dansa) Uneori parca simt ca nu am ce cauta in lumea asta... Urasc foarte multe lucruri si imi plac destul de putine.

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Nu e nici o problema cu tine, doar ca ai pasiuni diferite de cei din anturajul tau. Poate ar trebui sa cauti prieteni care au aceleasi obiective ca tine.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi articole utile.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa dansezi ca asa fac altii..Trebuie sa simti, sa ai chef, energie.

| Zorn a răspuns:

Sinceră să fiu, mie îmi place să stau mai retrasă, nu să mă dau în spectacol, să dansez pe acolo ca oamenii din triburi, în plus de asta transpiri mult fără rost, există şi alte feluri de a te distra.

| 愛日本 a răspuns (pentru Zorn):

Of,ce bine,credeam ca sunt singuralaughing si mie imi place asa, dar toata lumea danseaza, ma intreba de ce nu o fac, ca mi-e rusine, ca nu stiu ce...

| RAY a răspuns:

La o perecere nu faci chat, acolo esti sa dansezi, nu e nimic rau e doar distractie o viata ai, fiti mai pozitivi

| 愛日本 a răspuns (pentru RAY):

Dar cine se simte bine facand ceea ce nu-i place? Pur si simplu nu-mi place sa dansez asa, mi-e sila intr-un fel...

| RAY a răspuns (pentru 愛日本):

Cautati alti prieteni, esti fata gaseste un baiat pe gustul du-te la club acolo isi bubuie creieri vrei 5, 6 ore, faci omleta cu creieri tai, pe bune fi mai pozitiva

| Alexandrio1 a răspuns:

Sincer eu nu îmi place să dansez.Mă plictisesc rău. Dansez câteva ore(max 2) și ma plictisesc de moarte *-*
Ca să dansezi trebuie să vrei tu, nu cum vrea alți.Ei nu știu gusturile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm...everybody loves you but you hate everybody
Tare!

| 愛日本 a răspuns (pentru danay72):

Nu vreau sa-mi schimb prietenii doar pentru dansurile astea stupide

| danay72 a răspuns (pentru 愛日本):

Nu trebuie sa ii schimbi, dar sa gasesti si pe alti cu obiective ca a tale.Asa vei avea si mai multi prieteni.

| TanteMarianne a răspuns:

Eu uuna cred ca esti normala!
doar pentru ca esti putin diferit de toti tacaniti din ziua de azi care dau o noapte intreaga din c*r pe vreo manea de a lui florin salam sau pe copilul de aur. chiar daca nu ar dansa pe manele si ar dansa pe muzica normala, nu-i nici o problema.
tie doar nu-ti place sa dansezi, atata tot. si chiar daca simti ca nu aparti in lumea asta si urasti foarte multe lucruri este un lucru care tine de personalitatea fiecarui om!
esti total normala nu-ti fa griji!
big grin

| 愛日本 a răspuns (pentru TanteMarianne):

Multumesc de raspuns!

| TanteMarianne a răspuns (pentru 愛日本):

Cu placere big grin